Antena Meniu Search
x

A ucis o femeie, apoi a fugit de la locul crimei cu capul ei. Criminalul din SUA ar fi chiar nepotul victimei: "A luat cu el capul"

Caz cutremurător în SUA. O femeie a fost ucisă cu sânge rece chiar de un membru al familiei. După ce i-a luat viața, bărbatul a decapitat-o și a plecat de la locul crimei cu capul femeii. Criminalul ar fi chiar nepotul victimei.

de Redactia Observator

la 06.11.2023, 15:39

A ucis o femeie, apoi a fugit de la locul crimei cu capul ei. Criminalul din SUA ar fi chiar nepotul victimei
A ucis o femeie, apoi a fugit de la locul crimei cu capul ei. Criminalul din SUA ar fi chiar nepotul victimei - Santa Rosa Police Department

Luis Aroyo-Lopez a fost arestat în San Francisco sâmbătă dimineață, după ce polițiștii l-au recunoscut pe stradă. Tatuajul imens pe care îl avea pe cap a fost cel care l-a dat de gol, potrivit Mirror.

„În această dimineață, Luis Aroyo-Lopez a fost arestat în San Francisco. Nu avem detalii cu privire la arestarea sa în acest moment. Achetatorii încă ivestighează cazul”, a declarat Poliția.

Ce au găsit polițiștii în casa femeii a fost de-a dreptul șocat. Cadavrul victimei era decapitat și zăcea într-o baltă de sânge. Înainte să fie prins, polițiștii au alertat întreaga comunitate despre faptul că bărbatul a plecat de la locul crimei cu capul femeii. 

Bărbatul a fugit de la locul crimei cu capul femeii

Pe acelaşi subiect

„Aroyo-Lopez a luat cu el capul victimei când a părăsit reședința și este posibil să fie încă în posesia lui”.

Aroyo-Lopez a fost recent eliberat din închisoarea de stat și plasat sub supraveghere. Anterior, a fost închis pentru acuzații de posesie de arme și atac armat. Oamenii care locuiesc în apropiere au spus că victima este bunica lui Aroyo-Lopez, dar acest lucru nu a fost confirmat. Vecinii au spus că au fost extrem de șocați de incident, iar unul dintre ei a declarat că l-a văzut pe bărbat intrând în casa victimei. 

„El doar a mers, într-un ritm normal, s-a întors pe alee și a bătut la ușă. M-am oprit aici cu câinele meu doar pentru a mă asigura că vecina meu știe cine este”, a adăugat femeia, explicând că conversația dintre cei doi părea familiară și nu a alarmat-o. „A fost surprinsă și fericită și am auzit cuvântul „tu”. Ei doar vorbeau, știi, și apoi ușa s-a închis și m-am gândit „Uf! Îl cunoaște”, a declarat vecina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » A ucis o femeie, apoi a fugit de la locul crimei cu capul ei. Criminalul din SUA ar fi chiar nepotul victimei: "A luat cu el capul"