Antena Meniu Search
x

Galerie foto Băiețel de 3 ani mort într-un incendiu, după ce tatăl a crezut că l-a salvat și a ieșit din flăcări doar cu fratele său mai mare, în Țara Galilor

Un băiețel de 3 ani a murit într-un incendiu care le-a cuprins rulota, în Țara Galilor, după ce, tulburat, tatăl lui a ieșit din flăcări doar cu fratele său mai mare, în vârstă de 4 ani. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 20.10.2021, 21:06

Shaun Harvey, în vârstă de 28 de ani, a crezut că l-a apucat de braț pe micul Zac, împreună cu fratele mai mare Harley, de 4 ani, în timp ce încerca să-i scoată din rulota cuprinsă de flăcări. Dar, după ce s-a luptat cu fumul gros pentru a ajunge în siguranță, tatăl și-a dat seama că ținea doar brațul și piciorul lui Harley.

Băiețel de 3 ani mort într-un incendiu, după ce tatăl a crezut că l-a salvat și a ieșit din flăcări doar cu fratele său mai mare

Profimedia Images

Un radiator electric ar fi cauza incendiului

Shaun locuia într-o rulotă după ce se separase de soția lui, Erin, iar băieții stăteau la el în acea noapte.

Pe acelaşi subiect

Ancheta a scos la iveală că bărbatul folosea un radiator electric conectat la un prelungitor, pentru a încălzi rulota, în noaptea fatidică. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că a crezut că a oprit radiatorul, înainte de a merge la culcare, însă probele de la fața locului l-au contrazis, dispozitivul fiind ”cauza probabilă” a declanșării incendiului.

Vecinii au povestit că rulota s-a aprins cu flăcări uriașe, la primele ore ale dimineții. 

Tatăl și-a scos doar fiul cel mare din rulota cuprinsă de flăcări

Mama copiilor, Erin, a povestit în instanță cum bărbatul, care a suferit arsuri, a crezut că i-a salvat pe ambii băieți din flăcări.

”A spus că nu știa ce s-a întâmplat. S-a trezit și tot ce-l înconjura ardea. Nu-și amintea mare lucru, a intrat doar în modul pilot și a încercat să-i ia pe băieți. Shaun a ieșit din rulotă și ținea brațul și piciorul lui Harley. A crezut că îi ține atât pe Harley, cât și pe Zac. Abia după ce a ieșit din caravană și a intrat în casă cu Harley, și-a dat seama că nu era Zac, ci doar Harley”, a povestit femeia, potrivit The Sun.

Băiețel de 3 ani mort într-un incendiu, după ce tatăl a crezut că l-a salvat și a ieșit din flăcări doar cu fratele său mai mare

Profimedia Images

Harley a fost transportat cu avionul la spital după ce a suferit 40% arsuri pe suprafața corpului. Medicii nu îi dădeau mari șase de supraviețuire, însă copilul s-a recuperat după tragedia din 19 ianuarie 2020.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Băiețel de 3 ani mort într-un incendiu, după ce tatăl a crezut că l-a salvat și a ieșit din flăcări doar cu fratele său mai mare, în Țara Galilor