Antena Meniu Search
x

Băiețelul de 6 ani, ucis de tată și mama vitregă, în Anglia, fusese otrăvit cu cel puțin 6 linguri de sare înainte de a muri

Arthur Hughes, băiețelul de 6 ani din Anglia care a fost ucis de tată și de mama vitregă, în iunie anul trecut, avea atât de multă sare în organism încât l-a otrăvit și i-a fost imposibil să opună rezistență la torturile la care a fost supus.

de Redactia Observator

la 20.10.2021, 16:12

Băiețelul de 6 ani, ucis de tată și mama vitregă, în Anglia, fusese otrăvit cu cel puțin 6 linguri de sare înainte de a muri
Băiețelul de 6 ani, ucis de tată și mama vitregă, în Anglia, fusese otrăvit cu cel puțin 6 linguri de sare înainte de a muri - Profimedia Images

Anchetatorii au dezvăluit în instanță, la procesul în care părinții lui sunt acuzați de crimă, că au găsit la autopsie o concentrație uriașă de sare în organismul copilului, echivalentul a peste șase linguri de sare.

Thomas Hughes, în vârstă de 29 de ani, și prietena sa de atunci Emma Tustin, în vârstă de 32 de ani, sunt acuzați că l-au ucis pe fiul său, Arthur, la casa lor din Solihull, scrie The Sun.

Copilul a fost torturat de ambii părinți

Consultantul patolog, Dr. Roger Malcolmson, a declarat în timpul procesului de la Coventry Crown Court că este „foarte puțin probabil” ca băiatul să se fi otrăvit singur.

Pe acelaşi subiect

Procurorii au adus dovezi în instanță care arată cum mama vitregă l-a torturat pe micuțul Arthur, apoi i-a făcut o poză pe care i-a trimis-o tatălui copilului, spunând că singur s-a aruncat la podea și că nu se mai mișcă.

Ulterior, imagini surprinse de camerele de supraveghere arată cum cel mic este târât într-o cameră de zi, la câteva minute după ce fusese lovit.

Cauza morții băiețelului de 6 ani

Arthur a murit în spital a doua zi, cauza de deces fiind "traumatism cranian cauzat de un adult", în concordanță cu faptul că a fost "scuturat viguros și capul a fost lovit în mod repetat de o suprafață dură".

Întrebat dacă nivelurile sale crescute de sodiu, combinate cu deshidratarea, ar fi contribuit la faptul că Arthur ar fi „mai puțin capabil fizic să reziste unui atac fatal”, medicul patolog a răspuns: ”Aceasta este sugestia mea, da”.

Dr. Malcolmson a mai spus că băiatul a suferit leziuni oculare „severe”, inclusiv o retină detașată, „foarte rar văzută” în cazurile de traumatism cranian la copii. De asemenea, rinichiul stâng al lui Arthur era „extrem de mic”, în timp ce organul limfoid al timusului din piept părea să se fi micșorat. Dr. Malcolmson a declarat că acesta din urmă a fost probabil cauzat de un „stres fizic sever sau prelungit” și a confirmat că ar fi putut fi provocat de „abuzuri repetate și susținute”.

Atât tatăl băiatului, cât și mama vitregă neagă că l-au ucis pe copilul de șase ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Băiețelul de 6 ani, ucis de tată și mama vitregă, în Anglia, fusese otrăvit cu cel puțin 6 linguri de sare înainte de a muri