Antena Meniu Search
x

Băiețel de 6 ani, supus la chinuri de neimaginat de tatăl și mama sa vitregă. Ultimele zile din viața copilului, dezvăluite în timpul procesului din Anglia

La doar 6 ani, un copil a avut parte de o existență de-a dreptul dramatică, sfârșind din mâinile celor care ar fi trebuit să îl protejeze.

de Monica Palade

la 13.10.2021, 18:14

Audierile de la Coventry Crown Court din Anglia au scos la iveală detalii tulburătoare despre ultimele zile din viața micuțului Arthur Labinjo-Hughes. Judrații au ascultat cum copilașul a fost supus la o „campanie de cruzime” din partea tatălui său, Thomas Hughes, în vârstă de 29 de ani, și al partenerei sale, Emma Tustin, în vârstă de 32 de ani. Ambii neagă însă crimă.

În timpul audierilor, s-a mai spus cum mama vitregă a copilului mânca înghețată, în timp ce stătea într-o cadă cu hidromasaj. În tot acest timp, băiețelul fusese ținut pe hol de 26 de ore, înainte de a fi ucis.

Detalii tulburătoare au ieșit la iveală în timpul procesului

Arthur Labinjo-Hughes s-a prăbușit în casă din cauza rănilor și după ce a fost obligat să petreacă un maraton de stat în fața ușii de la intrare. În plus, copilul a fost obligat să doarmă pe podeaua din sufragerie, deși sus erau paturi goale. Procurorii spun că este doar o parte din chinul trăit de copil, înainte de a fi ucis.

Pe acelaşi subiect

Cei doi suspecți neagă crima și multiplele acuzații de cruzime asupra copilului. Tustin a recunoscut doar acuzația de cruzime. În timpul celei de-a patra zile de proces, procurorul Jonas Hankin a susținut că perechea l-a agresat pe Arthur, l-a izolat de familie, l-a forțat să stea în picioare pentru perioade prelungite de timp, i-a refuzat mâncarea și băutura și l-a otrăvit cu sare. Toate au condus la prăbușirea lui Arthur pe 16 iunie anul trecut.

Pe 12 iunie, copilul a stat 14 ore și 19 minute pe hol. Camerele de supraveghere o arată pe Tustin mâncând fast-food în sufragerie, în timp ce Arthur lua prânzul la câțiva metri pe hol.

La un moment dat, Tustin i-a trimis lui Hughes un clip audio cu micuțul plângând alături de mesajul: „Scapă-mă de el”. La rândul său, tatăl a replicat: „Puștiul e un egoist. O să-i dau mâncarea mea de cap”.

O viață de chin

Arthur a mai petrecut apoi încă 11 ore și 49 de minute în hol, pe 13 iunie. Jurații au văzut și cum cei doi mâncau înghețată și stăteau în cada cu hiromasaj, în timp ce micuțul era tot pe hol. În acea zi, Tustin i-a scris lui Hughes, acuzându-l pe Arthur că „îi face viața un iad” și că „încet dar sigur va claca”.

După amiază, Hughes încearcă să o seducă pe femeie în dormitor, trimițându-i mesaj în care o anunța că este gol și că o așteaptă „să vii să-mi iei sufletul”. Procurorul a mai citit un mesaj de pe 14 iunie trimis tot de Tustin în care spunea: „Încă țipă. A spus că mă urăște. Și-a scuipat sandvișul pe podea când l-a avut. O iubește pe bonă mai mult decât pe tine. A spus că nu-i pasă când i-am spus că o să-ți spun ce a făcut. Mi-a spus că nu mă vei crede, îl vei crede pe el ca și înainte. Acum țipă că îi va spune mamei sale să mă ucidă. Mi-a spus; „Mă bucur că nu mergem, pentru că voi fi obraznic toată ziua pentru tine”.

Hankin a declarat în fața instanței că Tustin a fost „singurul autor posibil” din spatele presupusului atac fatal asupra lui Arthur din 16 iunie, deoarece ea era acasă singură și trebuia să aibă grijă de el. El a susținut că Hughes „împărtășește culpabilitatea” pentru că a „încurajat în mod intenționat” uciderea. Procesul continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » Băiețel de 6 ani, supus la chinuri de neimaginat de tatăl și mama sa vitregă. Ultimele zile din viața copilului, dezvăluite în timpul procesului din Anglia