Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Scoate-l cu gunoiul". Doi părinţi şi-au ucis copilul de şase ani. Soţii au filmat sute de clipuri în care copilul era pedepsit, izolat şi hrănit doar cu sare, în Anglia

Un caz cutremurător zguduie o întreagă comunitate din Marea Britanie. Doi părinţi acuzaţi de moartea băieţelului lor de şase ani ar fi încercat să scape cu orice preţ de cadavru gândindu-se chiar să îl arunce la gunoi. Micuţul a fost înfometat, bătut şi izolat de proprii părinţii.

de Redactia Observator

la 08.10.2021, 12:06

Thomas Hughes şi Emma Tustin sunt acuzaţi de omucidere după ce şi-au părăsit copilul care agoniza după ce acesta a suferit o leziune cerebrală care i-a pus viaţa în pericol. Tustin ar fi comis atacul în timp ce avea grijă de fiul ei, după care ar fi luat telefonul mobil pentru a-şi filma copilul în timp ce acesta agoniza, potrivit The Sun. Abia peste 12 minute femeia a sunat la ambulanţă, prea târziu, potrivit salvatorilor. Femeia le-a transmis celor din dispecerat că "bâieţelul a căzut şi s-a lovit cu capul de podea de cinci ori".

Potrivit anchetei, Hughes, în vârstă de 29 de ani şi Tustin, cu trei ani mai mare, sunt de asemenea, acuzaţi de cruzime asupra copilului, după ce l-au obligat să suporte un comportament crud, care implica abuzuri fizice şi psihice în săptămânile dinaintea morţii. Tustin şi Hughes au schimbat o serie de mesaje referitoare la Arthur, în conţinutul cărora anchetatorii au descoperit mai multe ameninţări.

Strigătul disperat de ajutor al copilului

Cu doar câteva săptămâni inainte de a muri, tatăl copilului îi spunea mamei să ia măsuri cu privire la comportamentul pe care micuţul îl are, sfătuind-o să găsească o modalitate prin care ar putea scăpa de el. "Spune-i să nu mişte un muşchi, pune-l la colţ,lângă frigider, dă-l afară, du-l oriunde. Scoate-l cu gunoiul", sunt mesajele transmise de tatăl copilului. Într-o altă serie de mesaje, tânărul îi recomanda femeii să îl ucidă pe cel mic, iar el se va ocupa ca trupul lui să dispară. 

Pe acelaşi subiect

"Doar termină-l. Termin eu treaba când mă întorc". Într-o discuţie pe care o avea cu un vecin, bărbatul îi spunea acestuia să nu i în seamă niciun strigăt de ajutor.  "Dacă auziţi pe cineva spunând -nu mă ucide-, ignoraţi-l, nu îi fac nimic rău"

Câteva zile mai târziu Arthur murea. Un martor a spus că băiatul care cândva era fericit şi sănătos arăta acum ca şi cum ceva se întâmplase cu el. Acelaşi martor a spus că atunci când Arthur i-a cerut un pahar cu apă, a fost nevoit să îi ţină micuţului paharul la gură pentru că era prea slab pentru a-l putea ţine singur. Băieţelul era izolat timp de până la 14 ore pe zi, deseori chiar pus să stea pe treapta de lângă hol şi oprit să mănânce sau să bea apă. Dovezile medicale au arătat că a murit din cauza unui traumatism cranian cauzat de un adult, cel mai probabil fiind lovit cu capul, în repetate rânduri de o suprafaţă dură.

Mai multe filmuleţe pe care cuplul le înregistra pentru a şi le trimite reciproc prin mesagerie, arătau modaliăţile în care tânărul era pedepsit. Îl loveau pentru orice mişcare, era hrănit doar cu sare, pus ore întregi lângă frigider şi izolat cu forţa. Procurorii au spus că cei doi au făcut peste 200 de înregistrări cu cel mic în momentele în care implora ajutor din partea bonei şi a unchiului său. "Te rog ajută-mă unchiule, nu îmi dau să mănânc, am nevoie de mâncare şi apă", implora băiatul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » "Scoate-l cu gunoiul". Doi părinţi şi-au ucis copilul de şase ani. Soţii au filmat sute de clipuri în care copilul era pedepsit, izolat şi hrănit doar cu sare, în Anglia