Antena Meniu Search
x

Cadavrul unei mame, descoperit parţial îngropat, la 2 săptămâni de la dispariţie, în SUA. Familia este distrusă: "Am sperat și ne-am rugat ca ea să fie în siguranță"

Descoperire înfiorătoare într-un oraş din Pennsylvania, SUA. Trupul neînsufleţit al unei mame de 43 de ani, găsit parţial îngropat la mai bine de două săptămâni de la dispariţie.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 19.01.2023, 18:53

Jennifer Brown
Cadavrul unei mame, descoperit parţial îngropat, la 2 săptămâni de la dispariţie, în SUA - Facebook / Jennifer Brown

Femeia în vârstă de 43 de ani a fost găsită moartă parțial îngropată în Royersford, lângă Philadelphia, au declarat autoritățile. Cadavrul mamei a fost descoperit după o amplă operaţiune de căutare desfăşurată miercuri.

Trupul neînsufleţit al lui Jennifer Brown, în vârstă de 43 de ani, a fost descoperit în Royersford, la aproximativ 52 de mile nord-vest de Philadelphia, a declarat procurorul districtual al comitatului Montgomery Kevin Steele reporterilor. Cauza morții rămâne neclară.

„Nu vă pot spune câți oameni au colaborat și au ajutat”, a spus Steele. „Am sperat și ne-am rugat ca ea să fie în siguranță, dar nu era.”

Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat

Pe acelaşi subiect

Jennifer, din Limerick Township, a fost văzut ultima oară la ora 2 după-amiză, pe data de 3 ianuarie. Trebuia să-și ia fiul de 8 ani de la o stație de autobuz a doua zi, dar nu a mai apărut, lucru extrem de straniu pentru familie. Cheile de la mașină, portofelul și telefonul mobil au fost găsite în mașina ei, care era parcată în fața casei, a declarat la acea vreme procurorul, potrivit Today.

„Prietenii și familia nu au mai auzit de ea din acea zi”, a spus Steele miercuri, descriind-o pe Jennifer drept o „mamă devotată a unui băiețel de 8 ani”. „Din toate punctele de vedere, ea nu şi-ar fi fi lăsat niciodată copilul nesupravegheat”, a spus el.

Femeia se pregătea să deschidă un restaurant și se confrunta cu stresul din familie și de la locul de muncă, a declarat săptămâna trecută un prieten, Antonio „Blair” Watts-Richardson, pentru NBC Philadelphia. Nimeni nu ştie însă ce s-a întâmplat, iar familia cere cu disperare răspunsuri.

O anchetă este în desfăşurare, autorităţile încercând să descopere care ua fost circumstanţele exacte ale tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Cadavrul unei mame, descoperit parţial îngropat, la 2 săptămâni de la dispariţie, în SUA. Familia este distrusă: "Am sperat și ne-am rugat ca ea să fie în siguranță"