Antena Meniu Search
x

Cadavru într-o cutie de metal, aruncat din maşină, pe o stradă din Kenya. Moartea misterioasă a creatorului de modă Edwin Chiloba

Tânărul creator de modă Edwin Chiloba a fost găsit, mort, într-o cutie de metal aruncată la marginea drumului, în Kenya. Cadavrul ar fi fost adus cu o maşină fără numere de înmatriculare şi abandonat în stradă, susţine un martor. Poliţiştii investighează cazul şi sunt în căutarea unei explicaţii.

de Redactia Observator

la 06.01.2023, 12:50

Edwin Chiloba a fost ucis
Edwin Chiloba a fost ucis - Twitter

Poliția din Kenya investighează moartea tânărului creator de modă și activist LGBTQ Edwin Chiloba. Cadavrul acestuia a fost găsit într-o cutie metalică aruncată pe marginea drumului, în apropiere de orașul Eldoret.

Cutia cu trupul bărbatului, scoasă dintr-o maşină fără număr de înmatriculare

Cadavrul a fost descoperit miercuri. Un martor ar fi spus că o persoană aflată într-un vehicul fără număr de înmatriculare a fost văzută lăsând o cutie metalică pe marginea drumului. Acesta a anunțat poliția, iar agenţii au deschis cutia și au găsit cadavrul. „Nu știm deocamdată de ce a fost ucis în acest fel. Experții se ocupă de această chestiune", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Resila Onyango, potrivit BBC.

Motivul crimei este necunoscut, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, citat de ziarul Star, potrivit Mediafax. Dar organizațiile pentru drepturile omului din Kenya, unde sexul între homosexuali este interzis, fac legătura cu apartenența la grupul LGBTQ. O organizație estimează că mai mult de jumătate dintre kenyenii din comunitatea LGBTQ au fost agresați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Cadavru într-o cutie de metal, aruncat din maşină, pe o stradă din Kenya. Moartea misterioasă a creatorului de modă Edwin Chiloba