Antena Meniu Search
x

Băieţelul de 6 ani, găsit îngropat sub podea, murise în urmă cu 3 luni. Iubitul mamei ''l-a înecat în toaletă ca pedeapsă'', la casa din SUA

Copilul al cărui cadavru a fost găsit îngropat sub podeaua casei, în Arkansas, săptămâna trecută, murise în urmă cu trei luni, după ce a fost înecat într-un vas de toaletă de iubitul mamei sale. Documentele judiciare au scos la iveală descoperirea tulburătoare făcută de ofițerii care investighează moartea lui Blu Rolland. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional! 

de Redactia Observator

la 23.12.2022, 12:24

Băieţelul de 6 ani, găsit îngropat sub podea, era mort de 3 luni
Băieţelul de 6 ani, găsit îngropat sub podea, era mort de 3 luni - Facebook; GoFundMe

Potrivit unei declarații de arestare, Ashley Rolland, mama copilului în vârstă de 28 de ani, aflată în prezent în închisoare, le-a spus polițiștilor că Blu a fost ucis de iubitul ei, Nathan Bridges. Într-un acces de furie, a băgat capul fiului ei într-un vas de toaletă ca ''pedeapsă'' pentru că îl muşcase de deget, conform Daily Mail

Vârsta băiatului nu a fost clară de la început. Poliția de stat din Arkansas a spus că avea șase ani, dar documentele judecătorești spun că s-a născut pe 16 decembrie 2017 - adică a fost găsit la a cincea aniversare. Bunica băiatului, Karen Rolland, a declarat că băiatul ar fi împlinit șase ani săptămâna trecută.

Autoritățile investighează și arsurile de la nivelul scalpului surorii care a fost găsită în locuință și se află acum în stare stabilă. Bunica copiilor, pe nume Karen, încerca să obțină custodia de peste un an, dar fără să aibă sorţi de izbândă. După ce a plătit o "sumă ridicolă de bani", ea a primit o hotărâre judecătorească care i-a permis să vadă copiii în weekenduri.

Mamei i s-a ordonat să nu aibă contact cu copilul supraviețuitor, au scris anchetatorii într-un alt document depus luni. Ea se confruntă cu acuzații de crimă capitală, abuz, manipulare a dovezilor fizice, punerea în pericol a bunăstării unui minor și două acuzații pentru permiterea abuzului asupra copiilor. Bridges se confruntă cu aproape aceleași acuzații ca și partenera sa. 

Pe acelaşi subiect

Sora lui, care avea arsuri pe corp, salvată de bunică

Când bunica a ajuns la casă familiei, fata era într-o stare foarte proastă și a trebuit să fie dusă de urgență la spital. Micuţa avea părul tuns, suferea de malnutriție, avea coaste fisurate și avea mai multe urme de arsuri pe corp, dintre care unele recente.

''Se presupune că aceste răni sunt de la mama ei și de la iubitul mamei'', arată dosarele poliţiei. Mai târziu în acea zi, bunica a fost informată de către polițiști despre descoperirea cadavrului băiatului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Băieţelul de 6 ani, găsit îngropat sub podea, murise în urmă cu 3 luni. Iubitul mamei ''l-a înecat în toaletă ca pedeapsă'', la casa din SUA