Antena Meniu Search
x

Foto "Cu toţii voiau să îmi ştie secretul". A slăbit 40 kg în 9 luni "din cauza stresului". Medicii au descoperit apoi cruntul adevăr, în cazul femeii din Anglia

A slăbit 40 de kilograme în doar 9 luni, însă a ajuns la spital în stare gravă, descoperind cu stupoare că suferă de o boală cumplită. Este povestea unei femei în vârstă de 48 de ani: avea iniţial 134 de kilograme, care s-au topit văzând cu ochii. Nu s-a speriat: a pus totul pe seama stresului. Medicii aveau însă să-i dea o veste teribilă.

de Redactia Observator

la 15.11.2022, 16:02

Ann Coates, o femeie de 48 de ani din Budleigh Salterton, Devon, a slăbit de la 134 kg la 102 kg până să ajungă la spital, în septembrie, cu dureri abdominale acute. Credea că a pierdut enorm din greutate în cele nouă luni din cauza stresului, dar cauza era complet diferită. Medicii i-au descoperit boala şi au anunţat-o că suferă de cancer uterin. Potrivit Mirror, pe lângă sănătatea şubredă, aceasta are acum şi mari probleme financiare. Reuşeşete cu greu să se întreţină şi să facă rost de medicamentele necesare.

Lupta cu cancerul a adus şi probleme cu banii

După primele două şedinţe de chimioterapie, a slăbit şi mai mult: acum cântăreşte 97 de kilograme şi spune că îi este în permanenţă frig, nu are energie şi îşi simte corpul "moale ca un jeleu". Iar în pragul iernii, când temperaturile scad tot mai mult, nici cu mai multe straturi de haine nu reuşeşte să-şi menţină temperatura corporală normală. Mai ales că nici facturile la energie nu sunt uşor de achitat.

Înainte să descopere că are cancer şi să intre în concediu medical, Ann lucra în administraţie. Acum depinde, însă, de salariul soţului, Dave Coates, un ajutor de bucătar în vârstă de 50 de ani. Primeşte ajutor şi din partea celor care fac donaţii pe pagina de GoFundMe deschisă pe numele ei. Părinţii femeii au venit tocmai din Africa de Sud pentru a-i fi alături, în ciuda vârstei lor înaintate. Mama lui Ann, Winnie Francis, are 78 de ani, în timp ce tatăl, Norman Francis, care suferă de demenţă, are 82 de ani. "Am încredere că voi putea învinge cancerul. L-am depistat destul de devreme şi sunt hotărâtă să lupt până la capăt", mărturiseşte Ann Coates.

A slăbit 40 kg în 9 luni. "Toată lumea îmi făcea complimente"

"La început, toată lumea îmi făcea complimente. Voiau să îmi ştie secretul", adaugă femeia, amintindu-şi de perioada în care abia începuse să slăbească. "Nu mi-am dat seama cât de mult pierdusem în greutate până ce hainele nu mi-au rămas extrem de mari. Am slăbit 40 de kilograme din ianuarie până în septembrie, fără să ştiu că eram bolnavă. Nu încercam să slăbesc, pur şi simplu aşa s-a întâmplat. Am dat vina pe stres", mai spune Ann Coates.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » "Cu toţii voiau să îmi ştie secretul". A slăbit 40 kg în 9 luni "din cauza stresului". Medicii au descoperit apoi cruntul adevăr, în cazul femeii din Anglia