Antena Meniu Search
x

Foto Cunoscută actriță de la Bollywood, moartă la 32 de ani. Tânăra a fost răpusă de cancerul de col uterin: "Dragoste și bunătate pură"

O cunoscută actriță de la Bollywood, în vârstă de 32 de ani, a murit în mod tragic după ce a fost diagnosticată cu cancer de col uterin.

de Redactia Observator

la 04.02.2024, 12:10

Cunoscută actriță de la Bollywood, moartă la 32 de ani. Tânăra a fost răpusă de cancerul cervical
Cunoscută actriță de la Bollywood, moartă la 32 de ani. Tânăra a fost răpusă de cancerul cervical - Instragram / Poonam Pandey

Poonam Pandey a murit la vârsta de 32 de ani, după ce a fost răpusă de boală, potrivit echipei sale, care a făcut anunțul pe rețelele de socializare, potrivit DailyMail.

„Dimineața aceasta este una grea pentru noi. Suntem devastați să vă informăm că am pierdut-o pe iubita noastră Poonam, din cauza cancerului de col uterin. Fiecare formă vie care a intrat vreodată în contact cu ea a fost întâmpinată cu dragoste și bunătate pură”, scria în mesajul pentru cei 1,3 milioane de urăritori pe care femeia îi avea.

 A murit la 32 de ani, răpusă de cancer

Poonam, din Kanpur, India, și-a făcut debutul la Bollywood în filmul Nasha în 2013. Ea a jucat rolul principal al Anitei, o profesoară de teatru care se îndrăgostește de un student. Ea a apărut ultima oară în reality show-ul indian „Lock Upp”, în care mai multe celebrități erau ținute într-o închisoare și forțate să îndeplinească diferite sarcini pentru a-și câștiga libertatea.

Pe acelaşi subiect

Tânăra a câștigat, de asemenea, o notorietate considerabilă în urmă cu doi ani, când a promis să se dezbrace pentru echipa Indiei dacă va câștiga Cupa Mondială de Cricket ICC.

Fanii sunt șocați. Un fan uluit a comentat: „Cum este posibil acest lucru? Cum ar putea cineva să moară de cancer instantaneu?”

Un altul a spus: „Nu-mi vine să cred. Odihnește-te în pace"

"O, Doamne, asta este atât de șocant”, a scris un alt fan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Cunoscută actriță de la Bollywood, moartă la 32 de ani. Tânăra a fost răpusă de cancerul de col uterin: "Dragoste și bunătate pură"