Antena Meniu Search
x

Momentul în care o mamă şi cei doi copii sunt stropiţi cu acid, în UK. Victimele se zbat între viaţă şi moarte

Nouă persoane, inclusiv doi copii mici, au fost rănite miercuri după ce un bărbat a aruncat deliberat cu o "substanţă corozivă" în Clapham, în sudul Londrei, a anunţat Poliţia Metropolitană. O mamă şi copiii ei se zbat între viaţă şi moarte.

de Redactia Observator

la 01.02.2024, 12:22

Momentul în care o mamă şi cei doi copii sunt stropiţi cu acid, în UK. Victimele se zbat între viaţă şi moarte
Momentul în care o mamă şi cei doi copii sunt stropiţi cu acid, în UK. Victimele se zbat între viaţă şi moarte - X

Poliţia metropolitană a fost chemată pe Lessar Avenue, Clapham, miercuri, în jurul orei locale 19.25, când femeia şi cei doi copii au fost răniţi de o substanţă posibil corozivă. Alte şase persoane - trei membri ai publicului şi trei agenţi de poliţie - au fost rănite după ce le-au venit în ajutor. Cinci dintre cei implicaţi au fost duşi la spital.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Bărbatul este surprins alergând către o maşină. În faţa autovehiculului se aflau o femeie şi doi copii, care îşi acopereau feţele cu mâinile. Bărbatul s-a îndreptat apoi cu automobilul spre cei trei, opreşte brusc şi iese. Ulterior, a deschis portiera din spate şi a dat jos un al copil, aruncându-l la pământ. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Sunt în curs de desfăşurare analize pentru a determina despre ce substanţă este vorba, dar în acest stadiu credem că este vorba despre o substanţă corozivă”, a declarat poliţia. "Un bărbat a fost văzut fugind de la locul faptei. Apelăm la resurse din întreaga metropolă pentru a-l prinde pe acest individ şi se lucrează în continuare pentru a determina ce a dus la acest incident îngrozitor", a adăugat reprezentantul poliţiei.

Pe acelaşi subiect

9 răniţi într-un atac cu acid în Marea Britanie

Un politician local a declarat că femeia şi copiii se aflau într-o maşină când au fost atacaţi. Marina Ahmad, membră laburistă a Adunării Londoneze pentru Lambeth şi Southwark, a spus, într-o postare pe X că "a avut loc o coliziune în trafic cu un bărbat care a agresat ocupanţii unei maşini şi a aruncat cu acid. Printre victime se numără şi copii".

Pompierii au folosit echipament specializat pentru a detecta ceea ce se crede a fi substanţa corozivă folosită în atacul iniţial, a declarat un purtător de cuvânt al pompierilor londonezi.

Echipajele au oferit îngrijiri de urgenţă imediate unei femei şi a doi copii. Alte cinci persoane au fost, de asemenea, tratate la faţa locului. Toate au fost transportate la spital de către echipajele serviciului de ambulanţă din Londra. Nu a fost făcută deocamdată nicio arestare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Momentul în care o mamă şi cei doi copii sunt stropiţi cu acid, în UK. Victimele se zbat între viaţă şi moarte