Antena Meniu Search
x

Video Filmul crimei din Timișoara. O femeie l-a găsit pe tânărul afgan de 28 de ani într-o baltă de sânge: "L-au cărat pe aici, eu când am ieşit afară era trântit"

Crimă în plină stradă la Timişoara! Un afgan de 28 de ani a fost omorât, după un scandal între două grupări. Oamenii din oraş spun că sunt înspăimântaţi de violenţele tot mai mari între migranţi. În dorinţa disperată de a ajunge în Occident, lupta lor devine pe viaţă şi pe moarte.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 01.02.2024, 20:03

Vezi și

Scandalul între cele două găşti a izbucnit în jurul orei 22:00. La un moment dat, unul dintre bărbaţi îl atacă pe tânărul de 28 de ani. Martorii se fac nevăzuţi. Câteva minute mai târziu, un trecător găseşte victima într-o baltă de sânge.

Martor: L-au cărat pe aici, eu când am ieşit afară era trântit, dar când a venit poliţia şi a izolat zona aici au umblat după urma de sânge şi acolo a decedat.

Iulia Pop, reporter Observator: Criminalul nu a fost încă identificat, iar zona este împânzită şi acum de poliţişti. Oamenii legii iau în calcul ca numărul celor implicaţi să fi fost mai mare.

Poliţiştii au audiat mai multe persoane.

Pe acelaşi subiect

Un trecător a găsit victima într-o baltă de sânge

În urmă cu trei ani, tot la Timişoara, un alt migrant de 27 de ani a fost înjunghiat. Autorul crimei, tot un cetăţean afgan. Iar anul trecut, un bărbat din Sri Lanka a murit când încerca să coboare de la etajul cinci pe o funie făcută din cearşafuri pentru a scăpa din apartamentul unde era sechestrat de doi pakistanezi.

Femeie: Da, devine periculos tot. Sunt mamă, am copii mici, normal că mă îngrozeşte.

Migranţi din Asia şi Africa vin să muncească la noi în speranţa unui trai mai bun. La Timişoara, numărul lor este mai mare pentru că oraşul este poarta de acces spre Occident.

Adrian Marcu - sociolog: Există un grad de disperare uriaşă în aceste grupuri de oameni veniţi din grupurile acestea africane, asiatice. Efectiv, e vorba de supravieţuire, omenii ăştia trăiesc îngrozitor, acolo au fost zone de război iar pentru ei e o competiţie acerbă, sângeroasă pentru a ajunge la o viaţă mai bună

Banii sunt, de cele mai multe ori, miza. Unii migranţi intermediază fuga ilegală spre alte ţări pe mii de euro. În 2023, aproape 20 de mii de migranţi ilegali au fost prinşi la frontierele României.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Filmul crimei din Timișoara. O femeie l-a găsit pe tânărul afgan de 28 de ani într-o baltă de sânge: "L-au cărat pe aici, eu când am ieşit afară era trântit"