Antena Meniu Search
x

Video Atacatorul care a stropit 12 oameni cu acid pe o stradă în Londra se află în libertate. O mamă şi fetiţele ei de 8 şi 3 ani sunt în stare gravă

Undă de şoc la Londra. 12 oameni au fost răniţi, în plină stradă, într-un atac cu acid. În starea cea mai gravă sunt o femeie de 31 de ani şi fiicele ei, de opt, respectiv trei ani. Toţi poliţiştii au fost mobilizaţi ! Trebuie să prindă agresorul înainte să mai facă victime. 

de Redactia Observator

la 01.02.2024, 20:55

Vezi și

Atacatorul a aruncat acid pe victime, apoi s-a urcat într-o maşină şi a accelerat. A dat peste mama care a fost trasă de fiica ei înainte să ajungă sub roţi. Individul a oprit, apoi, şi a atacat-o pe fiica cea mică a femeii. A smuls-o din automobilul familiei şi a aruncat-o pe asfalt. Atacul a avut loc în sud-vestul Londrei, în districtul Clapham, şi a speriat localnicii şi echipajele de urgenţă care au venit la faţa locului. 

Martor: Medicul a venit şi a vrut să afle ce se întâmplă. Le-am zis că ea (femeia - n.r.) are nevoie de apă. În acel moment, pielea a început să mă furnice, ochii au început să mă furnice.

Atacatorul a scăpat din mâinile poliţiştilor

Localnicii l-au urmărit pe atacator, dar acesta a reuşit să scape. Între timp, localnicii au încercat să le dea primul ajutor victimelor, dar au avut nevoie şi ei de îngrijiri medicale după ce au intrat în contact cu substanţa periculoasă. 

Pe acelaşi subiect

Localnic: Nu ştiam că este acid până când nu au început oamenii să spună asta. Femeia nu arăta ca şi cum ar fi fost stropită cu acid. Ţipa „Ochii mei, ochii mei“, ca şi cum ar fi fost spray cu piper.

Pompierii au folosit echipamente speciale de analiză pentru a afla ce este substanţa folosită în atac. Ancheta preliminară arată că femeia ar fi fost stropită cu o substanţă asemănătoare cu substanţele concentrate pentru curăţenie sau cu soda caustică. 

Suspectul este un bărbat de 35 de ani şi locuieşte în Newcastle, la 250 de kilometri de Londra. Poliţiştii îl consideră extrem de periculos. Cer britanicilor să sune la numerele de urgenţă dacă îl văd şi să nu încerce să îl îmobilizeze singuri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Atacatorul care a stropit 12 oameni cu acid pe o stradă în Londra se află în libertate. O mamă şi fetiţele ei de 8 şi 3 ani sunt în stare gravă