Antena Meniu Search
x

Doi poliţişti au ratat mai multe intervenţii pentru că se iubeau în maşina de serviciu, în timpul programului, în Anglia 

Doi poliţişti din Anglia, aflaţi în timpul programului, au ratat mai multe intervenţii pentru că se iubeau cu patimă în maşina de intervenţie.

De Redactia Observator la 20.09.2021, 14:13
Cei doi poliţişti s-ar fi iubit de cel puţin patru ori în maşina de serviciu
Cei doi poliţişti s-ar fi iubit de cel puţin patru ori în maşina de serviciu - The Sun
  • Poliţiştii s-ar fi iubit de cel puţin patru ori în maşina de serviciu, în timpul programului.

Incidentul s-a produs în Ţinutul Surrey, din sud-estul Angliei, cei implicaţi fiind Richard Paton şi Molly Edwards, ambii aproape de 40 de ani, însuraţi cu alte persoane şi având şi copii acasă. 

Conform The Sun, cei doi au fost daţi de gol după ce şefii lor bănuiau că între cei doi se întâmplă lucruri necurate în timpul programului şi au luat decizia să le monteze microfoane în maşina de intervenţie.

Totul s-a lămurit în momentul în care Richard Paton a fost surprins spunându-i colegei sale să se dezbrace, iar apoi au început să se audă zgomote specifice unei partide de sex. În plus, ancheta a scos la iveală că cei doi poliţişti au ratat mai multe intervenţii pe perioada în care se iubeau cu patos.

Poliţiştii şi-au dat demisia când şefii lor au aflat ce făceau în maşina de serviciu

Printre altele, cei doi poliţişti ar fi trebuit să intervină la un spital din zona lor pentru a afla motivul pentru care două persoane au fost bătute, dar şi cine au fost făptaşii. De asemenea, ar fi trebuit să intervină în momentul în care a fost spart un magazin cu aparatură electrică. Iar şefii celor doi poliţişti se întreabă câte intervenţii au mai ratat cei doi poliţişti, presupunându-se că nu erau la prima partidă de amor fierbinte petrecută în interiorul maşinii de intervenţie.

Richard Paton şi Molly Edwards au demisionat din Poliţie, înainte ca ancheta ce îi priveşte să fie finalizată. În cele din urmă s-a stabilit că cei doi s-au iubit de cel puţin patru ori în timpul programului şi ar fi fost oricum daţi afară, dacă renunţau ei la funcţiile ocupate. Culmea este că, în faza incipientă a anchetei, Molly Edwards a precizat că cei doi nu au avut contact sexual decât în perioada în care în maşina lor erau puse microfoane şi că "mi-a plăcut timpul petrecut împreună, dar când am început să-mi dau seama că este greşit ceea ce facem am zis că ar fi bine să încetăm".

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Doi poliţişti au ratat mai multe intervenţii pentru că se iubeau în maşina de serviciu, în timpul programului, în Anglia 

Breaking News

Austria spune "nein" României în Schengen. Datele Vienei privind imigrația ilegală via România,...

Austria spune "nein" României în Schengen. Datele Vienei privind imigrația ilegală via România, contrazise de FRONTEX