Antena Meniu Search
x

Doi soţi au dispărut fără urmă la un interval de o săptămână, în Franţa. Fiica lor de 13 ani a rămas singură pe lume

Doi soţi au dispărut fără urmă, rând pe rând, la o diferenţă de o săptămână, în Cantal, Franţa. Yvon şi Jennifer Exbrayat s-au făcut nevăzuţi în luna noiembrie din Ségur-les-Villas, unde locuiau cu fiica lor de 13 ani.

de Monica Palade

la 07.12.2021, 13:10

Pe 17 noiembrie, a dispărut Yvon, iar pe 23 noiembrie soţia sa. Dacă pentru moment, nu se urmăreşte o pistă criminală, dispariţiile ciudate ale celor doi sunt cercetate de jandarmi.

Yvon Exbrayat are 51 de ani şi este un bărbat de 1,90 m, de complexitate normală, cu o chelie pronunțată, purtând de obicei o barbă de trei zile, nu a mai fost văzut la casa lui din Ségur-les-Villas din 17 noiembrie. Bărbatul, care lucra în industria cherestea, a plecat într-un camion de tăiat lemne.

Soția sa, Jennifer Exbrayat (născută Tourte), o femeie de 36 de ani, slabă, de 1,52 m, cu părul până la umeri, şaten închis, a cerut ajutorul autorităţilor în legătură cu partenerul său, explicându-le că a părăsit casa conjugală după o ceartă.

După o săptămână de investigații, femeia a dispărut și ea pe 23 noiembrie. Fiica lor în vârstă de treisprezece ani a fost cea care a alertat jandarmeria de data aceasta. Ea a găsit casa goală, când s-a întors. Mama ei a plecat de acasă, fără telefonul mobil. De asemenea, lipsea şi o dubă albă, marca Isuzu, deținută de cuplu.

Pe acelaşi subiect

Parchetul Aurillac a decis totusi deschiderea unei anchete judiciare. De atunci, jandarmii au găsit camionul de tăiat lemne, sâmbătă, 27 noiembrie, în localitatea Vernols (Cantal). Aici se aflau actele lui Yvon Exbrayat, dar și telefonul mobil.

Au intrat în pământ

Cuplul se mutase în Ségur-les-Villas cu câțiva ani în urmă. Bărbatul conducea o firmă forestieră, Cantal Bois. O profesie pe care o exercita deja acolo unde locuia anterior, în vecinătatea Montbrison (Loira), înainte ca societatea sa să fie plasată în lichidare forţată. Philippe Brun, primarul orașului, își amintește de el ca fiind un bărbat discret. „Au trecut mai bine de douăzeci de ani de când nu l-am văzut aici”, a comentat edilul. Clădirea era ultra securizată.

La rândul său, femeia, care a făcut 37 de ani pe 3 decembrie, din bazinul Commentry (Allier), este naturopat, reflexolog și terapeută. Cele două activități îşi aveau locaţia în casa lor, pe care au părăsit-o rar. Cei doi au fost vizitați în mod regulat de jandarmi, mai ales din primăvară. Cei doi ar fi avut mai multe datorii, pe care le-au contractat cu mai mulți artizani și comercianți. În plus, despre cuplu se crede că şi-a mai abandonat un copil, un băiat de 12 ani, când s-au mutat în Cantal şi care a fost plasat în custodie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Doi soţi au dispărut fără urmă la un interval de o săptămână, în Franţa. Fiica lor de 13 ani a rămas singură pe lume