Antena Meniu Search
x
LIVE

După ce mama i-a confiscat telefonul surioarei sale, un băiat de 10 ani a pus la cale un plan nebunesc. Copiii au fost prinşi la 300 km depărtare de casă, în maşina furată

Un băiat de 10 ani a furat mașina mamei sale și a condus 300 km cu sora lui, de 11 ani, la bord. S-a întâmplat în Florida, după ce mama celor doi a pedepsit fetița.

De Redactia Observator la 24.09.2023, 16:04
Copiii au fost prinşi la 300 km depărtare de casă, în maşina furată
Copiii au fost prinşi la 300 km depărtare de casă, în maşina furată - Facebook

Cei doi copii, în vârstă de doar 10 și 11 ani, s-au gândit să fure mașina mamei lor și să fugă în California, după ce fetița fusese pedepsită și mama i-a interzis dispozitivele electronice, pentru că se purtase urât, potrivit The Guardian.

Copiii au gonit 300 km cu maşina furată

Copiii au reușit să parcurgă peste 300 de kilometri înainte ca poliția să-i oprească pe autostradă. Mama îi declarase dispăruți, îngrijorată, gândindu-se la ce e mai rău.

Mașina condusă de băiatul de 10 ani a fost oprită în nordul Floridei, joi, cu puțin înainte de ora 4 dimineața, relatează Mediafax.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Copiii au ieșit din mașină cu mâinile ridicate

Adjuncții, crezând că au de-a face cu hoți de mașini, și-au scos armele și le-au ordonat celor din mașină să iasă afară. "Spre surprinderea lor, adjuncții au observat un șofer în vârstă de 10 ani ieșind din vehicul împreună cu sora sa de 11 ani", au precizat polițiștii.

Copiii le-au spus adjuncților că fata era supărată, așa că băiatul o ducea cu mașina în California. Mama a refuzat să depună plângere, iar copiii i-au fost încredințați.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » După ce mama i-a confiscat telefonul surioarei sale, un băiat de 10 ani a pus la cale un plan nebunesc. Copiii au fost prinşi la 300 km depărtare de casă, în maşina furată