Antena Meniu Search
x

"Vă duc să-l vedeţi pe Dumnezeu". O femeie şi-a sedat cele două copile apoi le-a împuşcat mortal. Cea mare a apucat doar să sune după ajutor: "Nu vreau să mor"

Crimă atroce în Virginia. O femeie şi-a sedat cele două fetiţe, în vârstă de 5, respectiv 15 ani, cu jeleuri cu melatonină, înainte de a le împuşca mortal. Ar fi intenţionat să-şi pună ulterior capăt zilelor. 

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 23.09.2023, 12:55

O femeie din Virginia care și-a sedat cele două fiice cu ursuleți gumați cu melatonină înainte de a le împușca mortal a fost condamnată vineri la 78 de ani de închisoare, anunță AP.

Fiica de 15 ani a apucat să sune la salvare

Veronica Youngblood, în vârstă de 38 de ani, a fost arestată în august 2018 după ce le-a împușcat pe fiicele sale, Sharon Castro, în vârstă de 15 ani, și Brooklynn Youngblood, în vârstă de 5 ani, în apartamentul lor.

Fata mai mare a supraviețuit suficient de mult timp pentru a suna la 911 și a-i spune dispecerului că a fost împușcată de către mama ei.

Pe acelaşi subiect

În înregistrare, Sharon Castro, în vârstă de 15 ani, poate fi auzită încercând să respire, spunând dispecerului că mama ei a împușcat-o în piept. „Nu vreau să mor”, a continuat să repete adolescenta. "Vă rog să mă ajutați." Dispecerul încearcă să o liniştească, asigurând-o că ajutoarele sunt pe drum. "Vin, promit că vor veni", spune acesta, în timp ce fata strigă cu disperare după ajutor.

Apelul adolescentei a fost atât de traumatizant, încât jurații au cerut terapie pentru traume.

"A spus că mama ei a venit în cameră şi i-a spus: O să te vă duc să-l vedeţi pe Dumnezeu, apoi a împuşcat-o", a povestit unul dintre ofiţerii care au vorbit cu adolescenţa, conştientă fiind când au ajuns la faţa locului. 

Motivul pentru care femeia a recurs la gestul extrem

Veronica Youngblood le-a spus anchetatorilor că planul ei era să le ucidă pe fete și apoi să se omoare, din cauza unei lungi dispute privind custodia lor. Ron Youngblood, fostul ei soț, a declarat pentru The Associated Press că a vrut să se mute în Missouri cu ambele fiice, dar în cele din urmă a acceptat să trăiască în Brooklyn.

Pare că femeia a crescut în sărăcie în Argentina, a fost abuzată fizic și sexual în copilărie și s-a prostituat în adolescență pentru a-și întreține fiica mai mare, potrivit Mediafax.

Înainte de a fi condamnată, ea a vorbit despre fiicele sale și despre dificultățile pe care le-a avut în creșterea lor: "Am fost o mamă bună, dar s-a întâmplat ceva, nu știu cum să explic. Ceva a explodat în mintea mea".

Potrivit procurorului Kelsey Gill, crimele au fost premeditate, iar Youngblood a cumpărat arma pe care a folosit-o cu o săptămână înainte.

La rândul lui, Ron Youngblood, care era tatăl fetișei mai mici, dar a jucat un rol important în creșterea lui Sharon, a declarat că știa că fosta sa soție nutrea animozitate față de el, dar nu și-a imaginat niciodată că le-ar putea ucide pe fete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Lucrările de la examenele naționale, corectate digitalizat. Credeţi că acum vor mai fi fraude?

Observator » Mapamond » "Vă duc să-l vedeţi pe Dumnezeu". O femeie şi-a sedat cele două copile apoi le-a împuşcat mortal. Cea mare a apucat doar să sune după ajutor: "Nu vreau să mor"