Antena Meniu Search
x

Foto O tânără fotbalistă a murit subit, la doar 27 de ani. Mesaje sfâşietoare de durere: vestea, un şoc pentru toată lumea. Ultimul mesaj postat de Maddy Cusack

Maddy Cusack, mijlocaşul echipei feminine de fotbal Sheffield United, a murit la doar 27 de ani, anunţă mass-media britanică, citată de EFE. Potrivit Daily Mail, vestea a venit ca un şoc pentru fanii tinerei, dar mai ales pentru prieteni şi membri familiei sale.

de Redactia Observator

la 22.09.2023, 17:04

Maddy Cusack, care a sosit la Sheffield United în 2019, după ce a mai jucat anterior la Birmingham City, Aston Villa şi Nottingham Forest, a devenit în sezonul trecut prima jucătoare din istoria clubului care a disputat 100 de partide. În plus, ea a lucrat şi ca director de marketing în cadrul clubului, care evoluează în liga secundă engleză, iar în luna iulie şi-a prelungit contractul cu Sheffield United.

Maddy Cusack a murit la 27 de ani

La doar 27 de ani, Maddy Cusack s-a stins din viaţă miercuri. "Aceasta este o veste sfâşietoare pentru toată lumea", a declarat Stephen Bettis, directorul executiv al clubului, într-un comunicat. Cauza morţii jucătoarei Maddy Cusack nu a fost dezvăluită.

Fratele vedetei de la Sheffield United i-a adus un ultim omagiu sfâşietor: "Frumoasa mea soră! Odihneşte-te în pace, Maddy!"

Pe acelaşi subiect

Maddy Cusack a murit la 27 de ani

De asemenea, alte persoane au scris mesaje tulburătoare despre tânăra fotbalistă. "Trimit toată dragostea şi sincere condoleanţe familiei lui Maddy în aceste vremuri cumplite", a scris căpitanul echipei, Leah Williamson.

Ultima ei postare pe Instagram

În ultima ei postare pe Instagram, de acum 7 săptămâni, Maddy Cusack a scris: "6 ani şi încă număr... Sunt extrem de fericită că am semnat din nou cu Sheffield United. Sunt entuziasmată pentru noul sezon".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şcoala Primară Ecclesall a postat o fotografie din copilărie cu Maddy, zâmbind. "Suntem teribil de trişti de vestea morţii fotbalistei Maddy Cusack. A plecat dintre noi la doar 27 de ani. Era una dintre cele trei jucătoare care veneau aici să inspire micuţele eleve să joace fotbal. Gândurile noastre sunt alături de familia, prietenii şi comunitatea Sheffield United", scria în dreptul imaginii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » O tânără fotbalistă a murit subit, la doar 27 de ani. Mesaje sfâşietoare de durere: vestea, un şoc pentru toată lumea. Ultimul mesaj postat de Maddy Cusack