Antena Meniu Search
x

"Durerea mi-a smuls inima din piept, micuţii mei". Un bărbat şi-a găsit ambii copilaşi morţi, ucişi de fosta lui soţie în cadă, înainte să-şi pună capăt zilelor

Durere fără margini pentru un bărbat care şi-a găsit copiii morţi în casă. Fosta soţie i-a omorât, apoi şi-a pus capăt zilelor, în urma disputelor avute pentru custodie.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 07.10.2023, 07:51

- Gofundme

Derek Johnson a vorbit despre momentul înfiorător în care şi-a dat seama că cei doi copilaşi ai săi sunt morţi. Îi găsise pe canapea, înveliţi cu o pătură şi credea că dorm. Adevărul avea să fie însă mult mai sumbru.

Bărbatul de 33 de ani din Alabama era în dispute aprinse cu fosta soţie, Nancy Johnson, pentru custodie. La mijloc se aflau cei doi copii – Jacob, în vârstă de 2 ani şi Mia, în vârstă de 5 ani.

Tatăl şi-a exprimat durerea şi devastarea profundă, după pierderea celor doi, dar şi a soţiei sale – femeia pe care atâţia ani o iubise şi lângă care spera că va trăi toată viaţa. Nu ştie când lucrurile au luat o întorsătură nefastă, când iubirea dintre ei s-a stins şi când ura şi-a făcut curaj să itnre pe uşa casei lor. Se simte mort pe dinăuntru, spune Derek Johnson, conştient fiind că cele două mici suflete ale sale au pierit. Nu se vor mai întoarce niciodată. Nu îi va mai strânge în braţe, nu îi va mai ajuta să se îmbrace, nu va apuca să-i ducă la şcoală, ori să-i vadă la casa lor.

Motivul pentru care femeia ar fi recurs la gestul extrem

Pe acelaşi subiect

Pe 28 septembrie, bărbatul şi-a găsit copiii morţi în casă. Fuseseră înecaţi în cadă, înainte ca şi fosta lui soţie, Nancy, să-şi pună capăt zilelor. Ideea despărţirii şi de a-i împărţi pe cei care prinseseră viaţă întocmai din iubirea lor a fost prea mult ca femeia să accepte. În ultima perioadă de timp, spune el, Nancy avea un comportament extrem de ciudat. Divorţul dintre ei însemna pentru ea mai mult decât o separare şi nu dorea ca fostul ei soţ să se apropie de copii. Ca şi când dragostea pe care ea o pierduse din partea lui nu mai putea ajunge la nimeni şi nimeni nu mai avea dreptul să fie fericit.

În ciuda faptului că el primise custodia de urgenţă, fuseseră amândoi de acord să facă schimb prin rotaţie pentru a rămâne în casă alături de copii. Între timp, Derek locuia într-o rulotă din apropiere. Sănătatea mintală a femeii s-a deteriorat tot mai mult, până în punctul în care a recurs la gestul extrem. Şi-a înecat propriii copii în cada din baie, apoi s-a sinucis.

Tatăl mărturiseşte, cu ochii în lacrimi, că avea atât de multe planuri cu cei mici. Acum, subliniază el, nu mai are niciun scop în viaţă. „Sunt mort pe dinăuntru. Mă simt pierdut. Nu am nimic, absolut nimic şi nu ştiu cum să fac faţă, cum să-mi revin. Micuţii mei, mi-a smuls inima din piept durerea. Îmi va fi atât de dor de toţi trei”.

Apropiaţii au lansat o pagină de strângere de fonduri pentru a-l sprijini din punct de vedere financiar în ceea ce priveşte costurile de înmormântare.

Tatăl, detalii cumplite din momentul în care şi-a găsit copiii morţi

Derek şi-a deschis inima vorbind despre momentul sfâşietor în care a descoperit trupurile neînsufleţite ale copiilor săi în casă. Se mutase după despărţirea de Nancy într-o rulotă, în apropiere. În acea zi venise să-i vadă pe cei mici.

M-am uitat în dreapta mea şi i-am văzut pe fiul şi fiica mea. Erau acoperiţi cu pături. Părea că trag un pui de somn. Mi-am pus mâna pe spatele fiului meu pentru a-l trezi şi mi-am dat seama că era rece, complet rigid. Îi ieşea spună din nas şi din gură”, îşi aduce aminte Derek, potrivit Mirror.

"Am început să intru în panică. Eram în stare de șoc. Am țipat. Am sunat la poliție", continuă el. Relaţia dintre el şi soţia să se stricase iremediabil şi fusese avertizat că în cazul unei despărţiri el nu va fi lăsat să-şi vadă copiii. „Nu voia să am şansa să stau cu copiii. Copiii erau ai ei, iar dacă ar fi trebuit să-i împartă, urma să plece cu ei. Îşi pierduse simţul realităţii, eu fusesem ancora ei, iar odată cu separarea, toată stabilitatea a fost distrusă”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » "Durerea mi-a smuls inima din piept, micuţii mei". Un bărbat şi-a găsit ambii copilaşi morţi, ucişi de fosta lui soţie în cadă, înainte să-şi pună capăt zilelor