Antena Meniu Search
x

Galerie foto Elev de 10 ani, mort după ce s-a spânzurat din greşeală cu frânghia unui leagăn, în timp ce se juca. Părinţii sunt devastaţi: "Un copil atât de iubitor"

Un elev de 10 ani a murit după ce s-a spânzurat din greşeală cu frânghia unui leagăn, în timp ce se juca cu prietenii săi. Familia este devastată.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 12.09.2023, 19:32

Lewi Sullivan era cu prietenii săi când a căzut dintr-un copac, timp ce era prins de frânghia leagănului, sfârşind spânzurat. Un trecător a surprins momentul teribil şi l-a dat jos, înainte de a fi dus la spital de urgenţă. Trei zile mai târziu băiatul şi-a dat însă ultima suflare la Spitalul de Copii Noah's Ark din Cardiff, cauza proviorie a morţii fiind dată ca leziune cerebrală ischemică hipoxică și hipoxie.

Audierea de la Tribunalul Coronerului Pontypridd a fost amânată până în mai anul viitor pentru a fi efectuată o anchetă completă asupra cazului.

Tatăl băiatului, omagiu emoţionant

Într-un omagiu, tatăl băiatului, Nigel Sullivan, în vârstă de 44 de ani, a spus că fiului său îi plăceau "rugby-ul și motocicletele", dar şi să se plimbe cu camionul său, atunci când îl lua la serviciu. Mai mulţi trecători au încercat cu disperare să îl ajute pe Lewi, din Rassau, lângă Ebbw Vale, Țara Galilor de Sud, înainte ca o ambulanță aeriană să sosească pentru a-l transporta la spital. Tragedia a avut loc pe 1 septembrie, potrivit Daily Mail.

Pe acelaşi subiect

"Lewi a fost un fiu fantastic, grijuliu și iubitor. A fost într-adevăr visul oricărui tată și am avut această legătură genială tată - fiu. Am fost mândru să am parte de amintiri alături de el și știu că a fost cu adevărat mândru de mine, nu doar ca tată, ci și ca prieten. Aveam o legătură de prietenie foarte puternică și asta a fost ceva cu adevărat special pentru mine", spune tatăl.

Familia, devastată de pierderea inimaginabil de grea

Lewi, care locuia cu tatăl său Nigel, mama sa vitregă Louise și cei doi frați ai săi, a fost descris drept "cel mai bun copil pe care un tată îl poate avea". Familia, între care mama lui, Falina, le-a mulțumit celor care au încercat să le ajute fiul, inclusiv paramedicilor de la ambulanța aeriană.

"Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au încercat să-l ajute pe Lewi - copiilor care au fost cu el când s-a întâmplat, și chiar unor trecători. Știu că un tip a încercat să-l ajute cu aproape 20 de minute înainte să sosească ambulanța. Ambulanța aeriană a făcut tot ce trebuie, paramedicii au fost fantastici, poliția incredibilă. Toți cei care l-au ajutat au fost incredibili. Medicii știu că au făcut tot ce au putut. Știu că a avut cea mai bună îngrijire posibilă și că i-au oferit cea mai bună șansă. Uneori nu apreciem NHS, dar le sunt atât de recunoscător pentru toate lucrurile pe care le-au făcut pentru el. Lewi a fost o bijuterie absolută de copil. Îi plăceau rugby-ul și motocicletele și îi plăcea să fie cu mine în camioane și mașini. Era iubit de toți cei de aici și se oprea și vorbea cu oricine îl saluta pe stradă. Era un copil atât de iubitor", a adăugat tatăl cu ochii în lacrimi.

O pagină de strângere de fonduri a fost creată pentru a ajuta familia cu costurile medicale, dar şi pentru costurile de înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Elev de 10 ani, mort după ce s-a spânzurat din greşeală cu frânghia unui leagăn, în timp ce se juca. Părinţii sunt devastaţi: "Un copil atât de iubitor"