Antena Meniu Search
x

Un băieţel de 3 ani a murit tragic, după ce s-a împuşcat din greşeală în cap. Micuţul fusese lăsat singur în camera unde a găsit arma, în casa familiei din SUA

Viaţă curmată într-o fracţiune de secundă. Un copilaş de trei ani din SUA a murit după ce s-a împuşcat din greşeală în cap. Micuţul fusese lăsat singur în cameră când a găsit arma şi s-a petrecut tragedia. 

de Redactia Observator

la 02.07.2023, 13:06

Un băiețel de trei ani din Statele Unite a murit după ce s-a împușcat accidental în cap cu o armă găsită în casă. Salvatorii l-au dus de urgență pe micuțul Kayden Goldman la spitalul de copii din Birmingham, Alabama, dar a fost declarat, din păcate, decedat.

Colonerul-șef adjunct Bill Yates a spus că adulții se aflau în casă, dar copilul era singur într-o cameră când a găsit arma și s-a împușcat din greşeală.  Poliția din Birmingham efectuează o anchetă cu privire la incident. Mama lui Kayden, Adreanna Jones, și-a mărturisit durerea, relatează Mirror.

Ea și-a descris fiul ca fiind un copil inteligent și inteligent care îşi dorea să joace fotbal și avea o pasiune pentru dinozauri. "Copilul meu era atât de independent și știa exact ce vrea", a spus Jones. "Era un copil bun. Nu, era un copil excelent. A-l cunoaște înseamnă a-l iubi".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Vecinii familiei au îndemnat comunitatea să ascundă armele

O vecină din complexul de apartamente, Marquita Collins, a spus că, în calitate de mamă, este neîncrezătoare că un copil este mort. "Aceasta este dragoste adevărată, nu vei găsi acea iubire adevărată până când nu vei avea copiii tăi, nimeni nu te iubește ca pe copiii tăi", a explicat doamna Collins. "Inima mea e zdrobită, dacă aș fi eu, dacă ar fi copilul meu, probabil nici n-aș fi aici, să-ți spun adevărul".

O altă vecină, Jessthia Thedford, care are un nepot de patru ani, a îndemnat oamenii să nu lase armele la îndemâna copiilor. Ea a declarat pentru ABC News: "Părinți, ascundeţi armele. Ascunde-le undeva, pune siguranța acolo, nu le lăsa afară. Copiii te urmăresc și văd ce faci", a spus Thedford. "Obișnuiam să vorbim lucruri, acum ei iau arme, nu are sens".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Un băieţel de 3 ani a murit tragic, după ce s-a împuşcat din greşeală în cap. Micuţul fusese lăsat singur în camera unde a găsit arma, în casa familiei din SUA