Antena Meniu Search
x

Foto "Este o măcelărie". Ana a murit după o liposucție de coșmar. Tânăra din Venezuela a trăit un chin în ultimele clipe din viața ei

O femeie din Venezuela, în vârstă de 31 de ani, a murit după ce și-a făcut o liposucție cu laser la o clinică în orașul Cumaná, din estul Venezuelei. Intervenția i-a provocat probleme respiratorii și a fost nevoie să aștepte timp de 5 ore pentru oxigen la spital.

de Cristina Cruceru

la 02.03.2023, 11:39

O femeie în vârstă de 31 de ani a murit, după ce și-a făcut o liposucție la o clinică în orașul Cumaná, din estul Venezuelei. Ana Rosa Mavarez s-a îmbolnăvit după ce a fost supusă procedurii minim invazive la unitatea de chirurgie ambulatorie Marina Plaza, sâmbătă seara, relatează DailyMail.

Femeia a fost transportată de urgență la o unitate medicală, unde a fost declarată moartă duminică dimineața. Autoritățile l-au arestat pe doctorul Alexander Larrochelle, care ar fi operat-o pe Ana. Medicul a fost reținut pentru o perioadă de până la 45 de zile, timp în care anchetatorii vor face cercetări.

Chirurgul a efectuat un lipolaser pe Ana Mavarez, a declarat mama acesteia, Petra Rivero, pentru portalul de știri El Pitazo. Starea femeii s-a înrăutățit, după ce Dr. Larrochelle a folosit un laser pentru a sparge celulele adipoase. Petro a spus că fiica ei s-a plâns de dureri puternice și nu i s-au dat medicamente pentru a trata disconfortul. Femeia a adăugat că Ana Mavarez avea propria ei pompă de liposucție în unitate pentru a reduce umflăturile, dar că una dintre asistente a refuzat să o folosească. Mavarez a început să aibă convulsii în jurul orei 22:00 și a fost intubată abia la ora 12:30, când doctorul Larrochelle a apărut la clinică.

Medicul ar fi mințit familia tinerei mame

Pe acelaşi subiect

Rivero a declarat că certificatul de deces a indicat ora morții fiicei sale ca fiind 23:00 și că doctorul Larrochelle și personalul au încercat să convingă familia că aceasta era încă în viață. Familia a căutat în toată Cumaná o ambulanță care să o transporte pe Mavarez la un alt spital, dar nu a reușit să facă acest lucru pentru că niciuna dintre ambulanțe nu era echipată cu oxigen.

În cele din urmă, Ana Mavarez a fost transferată la o clinică la ora 4:30 dimineața. Medicii au internat-o în unitate fără semne vitale și au confirmat decesul acesteia.

"Voi lupta pentru fiica mea, pentru că ea nu era un animal. Și așa cum i s-a întâmplat fiicei mele, i s-a întâmplat multora", a declarat Rivero. "Și va continua să se întâmple dacă nu se va riposta cu acel golan. Este o măcelărie pe care o au acolo".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » "Este o măcelărie". Ana a murit după o liposucție de coșmar. Tânăra din Venezuela a trăit un chin în ultimele clipe din viața ei