Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O femeie din Spania a fost omorâtă de câinele pe care-l adoptase: "L-a luat în casă, l-a hrănit și a avut grijă de el"

O femeie, în vârstă de 67 de ani din Spania, a adoptat un pitbull abandonat, însă nici prin cap nu s-a gândit că acest lucru îi va aduce sfârșitul. A fost atacată de patruped, în propria casă din apropiere de Valencia, la doar câteva zile după ce l-a salvat de la adăpost.

de Cristina Cruceru

la 01.03.2023 , 10:04

O femeie din Spania a fost omorâtă de câinele pe care-l adoptase
O femeie din Spania a fost omorâtă de câinele pe care-l adoptase - Profimedia

O femeie, în vârstă de 67 de ani, a murit după ce a fost sfâșiată de câinele pe care-l adoptase. Aceasta luase un pitbull abandonat și l-a adus în casa ei, fără să știe prin ce chinuri avea să treacă. A fost atacată de animal și sfâșiată până și-a dat ultima suflare. Tragedia a lăsat comunitatea locală spaniolă în stare de șoc, iar autoritățile investighează circumstanțele în care s-a produs atacul, relatează Mirror.

Vineri, în jurul orei 14:00, serviciile de urgență au fost chemate la fața locului după ce s-au auzit țipete în timpul atacului. Garda Civilă s-a numărat printre autoritățile care au răspuns la apelul de ajutor. "Pentru ca serviciile de urgență să o poată ajuta pe femeie, a fost folosită arma de foc regulamentară, ucigând animalul", au declarat autoritățile spaniole.

Femeia a murit la spital

Articolul continuă după reclamă

Agenții gărzii civile și serviciile medicale au reușit să o stabilizeze pe femeie până au transferat-o la cel mai apropiat centru medical. După ce a fost internată la spital în stare critică, femeia a murit din cauza rănilor grave. Aceasta locuia singură, cele două fiice ale ei fiind în altă țară.

Primarul din Macastre, orășelul în care locuia, a menționat, de asemenea, că aceasta iubea animalele. Incidentul a lăsat comunitatea în doliu.

"Era o persoană amabilă, cunoscută în oraș. Era aici din 2005", a spus un vecin. "Femeia l-a luat în casă, l-a hrănit și a avut grijă de el, iar cu ea era în perfectă stare și nu înțelegem ce a putut provoca atacul", a mai spus altcineva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Mapamond » O femeie din Spania a fost omorâtă de câinele pe care-l adoptase: "L-a luat în casă, l-a hrănit și a avut grijă de el"