Antena Meniu Search
x

Sarah, dispărută de săptămâni bune, ar fi fost găsită moartă în casa ei din UK. Trei copii au rămas fără mamă

Sarah Albone, în vârstă de 39 de ani din UK, a fost dată dispărută marțea trecută chiar de familia ei. Femeia, mamă a trei copii, nu mai fusese văzută de la Crăciun, anul trecut. Rudele s-au panicat atunci când au văzut că de ceva vreme Sarah nu le mai răspunde la telefon.

de Cristina Cruceru

la 01.03.2023, 10:34

Sarah, dispărută de săptămâni bune, ar fi fost găsită moartă în casa ei din UK
Sarah, dispărută de săptămâni bune, ar fi fost găsită moartă în casa ei din UK - Profimedia

Sarah Albone a fost dată dispărută, marțea trecută, deși familia nu mai știa nimic despre ea de la Crăciunul trecut. Femeia de 39 de ani ar fi fost găsită moartă de către autoritățile britanice. Familia acesteia a împărtășit o fotografie cu Sarah - cunoscută și sub numele de Sarah Smith - în speranța că mai multe persoane vor aduce informații despre dispariția ei, relatează DailyMail.

Polițiștii au găsit o femeie moartă

Totul s-a întâmplat după ce poliția a găsit, sâmbătă, cadavrul unei femei în grădina din spate a casei lui Sarah. Identificarea oficială nu a avut încă loc. Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, a fost arestat sub suspiciunea de crimă și rămâne în arest. Identitatea acestuia nu a fost încă dezvăluită. Poliția nu a dezvăluit cauza morții femeii, care a fost găsită în casa lui Sarah Albone. Vecinii o știau drept Sarah Smith, numele de fată al femeii.

Sarah a fost descrisă de mai mulți vecini drept o "fată drăguță". Sora ei, Nikita Clayson, în vârstă de 29 de ani, nu a dorit să vorbească despre acest subiect. Fostul soț al lui Sarah, Stephen Albone, a refuzat, de asemenea, să vorbească. Se pare că Sarah locuia cu un prieten în Biggleswade și cu câinele ei, care a fost preluat de familia ei. Grădina a fost împrejmuită, iar autoritățile fac cercetări în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Sarah, dispărută de săptămâni bune, ar fi fost găsită moartă în casa ei din UK. Trei copii au rămas fără mamă