Antena Meniu Search
x

Foto "Parcă era tăiată cu cuțitul" Mamă a doi copii, moartă după o liposucție de coșmar, în Spania. Medicilor nu le-a venit să creadă

Sara Gomez, o mamă în vârstă de 39 de ani din Spania, a murit la spital după o liposucție de coșmar ce a lăsat-o cu organele distruse. Aproximativ 5.700 de euro a costat procedura ce a trimis-o direct la Terapie Intensivă, acolo unde s-a luptat între viață și moarte aproape o lună de zile. Avocatul familiei, care nu este la primul caz de acest gen, a fost dreptul îngrozit de starea ei - a comparat rănile pe care le suferise cu o altercație cu cuțite.

de Redactia Observator

la 04.01.2022, 08:34

Sara Gomez, din Alcantarilla, a fost spitalizată pe 2 decembrie după o intervenție chirurgicală îngrozitoare. Cel care i-a promis că îi va înlătura grăsimea de pe abdomen, un așa-zis medic de origine chiliană și despre care se crede că ar putea părăsi Spania, declarase familiei după operație că "totul a decurs bine", dar că femeia a pierdut multe fluide și că se încearcă stabilizarea ei.

Trei ore mai târziu, tânăra mamă era dusă de urgență la Hospital General Universitario Santa Lucia cu șoc hipovolemic (o scădere a volumului de sânge circulant), într-o stare critică. Duminică, pe 2 ianuarie 2022, Sara a încetat din viață.

Sara Gomez, cu organele vitale grav rănite după liposucție

Potrivit The Sun, femeia ar fi suferit numeroase leziuni și găuri la mai multe organe vitale, între care rinichi, ficat, duoden, colon și intestine, ca urmare a procedurii de coșmar. Canula i-ar fi strâpuns de 27 de ori trupul. Medicilor de la Santa Lucia nu le-a venit să creadă. Avocatul familiei, Ignacio Martinez, a descris starea ei ca fiind asemănătoare cu cea de după "o altercație cu cuțite". "Multe cazuri de operații estetice ajung la asociația mea, dar ce s-a întâmplat aici e de neînțeles", a declarat el. Un purtător de cuvânt al familiei a anunțat că se așteaptă rezultatele autopsiei și că vor fi depuse plângeri penale pe urmele celui care a efectuat intervenția. Doi copii, o fată și un băiat, au rămas orfani de mamă.

Pe acelaşi subiect

Femeia voia doar să scape de puțină grăsime abdominală

Viața Sarei era una frumoasă și împlinită, până când a fost supusă acestei liposucții, într-o clinică privată din Alcantarilla. 

"Sora mea mi-a povestit despre liposucție cu o zi înainte să o facă, pentru că nu-mi plac aceste lucruri. Mi-a explicat că vrea să facă o intervenție în zona abdominală, medicul urmând să elimine între 500 și 600 de grame de grăsime. Planul era să intre în sala de operație la opt dimineața, joi, 2 decembrie, și să plece pe picioarele ei, în aceeași zi, la unu după-amiaza. Sora mea a fost foarte convinsă de intervenție pentru că medicul i-a spus că totul va fi bine și că nu vor fi complicații", povestea în decembrie sora femeii, Nora. 

Nimic mai fals. Liposucția la care a fost supusă Sara, constând în extragerea grăsimii din abdomen printr-o canulă, a trimis-o pe tânăra mamă direct în Terapie Intensivă, la Spitalul Santa Lucía din Cartagena. "Medicul i-a spus că într-o săptămână se poate întoarce la serviciu", își amintește Nora, indignată.

Sora tinerei: "Sara avea abdomenul plat. Medicul trebuia să-i spună că nu are nevoie de această operație"

Medicul care a operat-o pe Sara a fost asistat în timpul liposucției de personal al clinicii Virgen din Caridad.

"Este o operație foarte costisitoare, costă de obicei între 15.000 și 12.000 de euro, dar acest medic a taxat-o pe sora mea cu 5.700 de euro", a precizat Nora, revoltată de faptul că doctorul nu i-a spus Sarei că nu avea nevoie de această operație. "Nu avea grăsime abdominală. Cred că un profesionist ar trebui să-ți spună să nu te supui unei astfel de intervenții, dacă nu ai nevoie. Sara avea abdomenul plat. Este slabă și are o constituție atletică", preciza femeia, imediat după intervenție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » "Parcă era tăiată cu cuțitul" Mamă a doi copii, moartă după o liposucție de coșmar, în Spania. Medicilor nu le-a venit să creadă