Antena Meniu Search
x

Fetiţă de patru ani cu sindromul down, lăsată să moară de foame de părinţi, în Australia

Moarte plină de chin pentru o fetiţă de doar patru ani cu sindromul down. Copila a fost lăsată să moară de foame de tatăl şi mama sa vitregă, în apartamentul familiei din Australia.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 09.12.2021, 16:05

Willow Dunn, în vârstă de doar patru ani, a fost găsită moartă de poliţie în casa familiei din Brisbane, pe 25 mai, în condiţii „extreme”. Potrivit anchetatorilor, decesul ar fi survenit cu două zile înainte.

Tatăl ei, Mark James Dunn şi mama vitregă, Shannon Leigh White, se confruntă fiecare cu acuzaţia de crimă, dar şi de cruzime împotriva copiilor.

Detalii înfiorătoare din cadrul anchetei

Marţi, la Tribunalul de Magistraţi din Brisbane, procurorul de caz a făcut publice detalii înfiorătoare din anchetă. Fetiţa de patru ani ar fi fost găsită cu răni de presiuni adânci, despre care se crede că ar fi fost cauzate de un timp prelungit fără mișcare, iar corpul ei părea să fi fost mâncatt de şobolani. Tragedia a avut loc la finalul lunii mai a anului trecut.

Pe acelaşi subiect

Medicul criminalist, dr. Andrw Kedziora a declarat în cadrul audierilor că rănile copilei erau atât de grave încât „erau vizibile oasele”.

„Faptul că aceste răni de presiuni sunt prezente şi sunt atât de adânci arată că pentru o perioadă de timp copilul nu s-a mişcat deloc”, a menţionat Kedziora.

Au fost de asemenea găsite dovezi de pancreatită, cel mai probabil cauzată de deshidratare cronică, deficienţe nutriţionale şi percentilă de înălţime extrem de scăzută, relatează Independent.

Data la care tatăl şi mama vitregă vor fi judecaţi şi îşi vor afla sentinţa, în cadrul Curţii Supreme, nu a fost încă decisă. Amândoi rămân în arest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Fetiţă de patru ani cu sindromul down, lăsată să moară de foame de părinţi, în Australia