Antena Meniu Search
x

Foto ''Am ucis bebelușii!'' Un tată, care şi-a uitat gemenii o zi întreagă în maşina fierbinte, a găsit iertare din partea soţiei, în SUA

O mamă din New York, care și-a iertat soțul după ce i-a ucis din greșeală pe gemenii de un an, a spus că inițial ''nu i-a păsat'' că partenerul ei era supravegheat ca să nu se sinucidă pentru că era ''atât de furioasă''. Acum, părinţii încearcă din răsputeri să îşi refacă viaţa.

de Redactia Observator

la 09.12.2021, 09:37

- Facebook

Luna și Phoenix, o fată și un băiat, aveau doar un an când tatăl lor, Juan Rodriguez, a uitat din greșeală să-i lase la grădiniță, înainte de a merge să lucreze în tură de opt ore la un spital pentru veterani din Bronx, în iulie 2019, conform Daily Mail

Copiii au rămas captivi pe bancheta unei mașini fierbinți, iar când Juan i-a găsit, erau deja morți. Mama lor, Marissa Quattrone Rodriguez, a spus că a fost o zi fericită în dimineața în care au murit gemenii şi urma să-i ducă la plajă pentru prima dată în acel weekend. 

Ea a rămas cu soțul ei și spune că nu-l învinovățește pentru evenimentul devastator, dar admite că relația cuplului a fost ''schimbată pentru totdeauna'' și că fiul ei de șase ani este ''eroul'' ei și este ''singurul motiv'' pentru care s-a descurcat în ultimii doi ani și jumătate.

Părinţii devastaţi au încercat să îşi refacă viaţa

Pe acelaşi subiect

Juan a evitat închisoarea după ce a pledat vinovat pentru două capete de acuzare de punere în pericol a copiilor - judecătorul a numit cazul ''un incident tragic, nefericit''.

''Cu siguranță nu l-am susținut întotdeauna pe Juan'', recunoaște Marissa. ''Recunosc, la acea vreme, nu cred că mi-a păsat ce făcea el. Am vrut doar să plec. Mi-am luat copilul de patru ani și am călătorit puțin pentru a nu fi nevoită să fiu acasă cu amintirile triste'', spune ea.

Dar, odată cu trecerea timpului, Marissa spune că ''furia ei s-a diminuat'' și ''înțelegerea ei a crescut''. ''Știu că Juan nu i-ar fi rănit niciodată pe copiii noștri în mod intenționat. Scopul meu a fost atunci să-l țin departe de închisoare. Vorbesc cu bebelușii mei tot timpul'', adaugă ea. ''Am văzut că a lăsat un mesaj, ceea ce nu face niciodată, apoi m-a sunat din nou. În mod clar a fost o urgență. Am răspuns la acea dată pentru a-l auzi spunând în mod repetat: ''Iubirea mea, o, Doamne, iubirea mea... Am ucis bebelușii! A spus același lucru iar și iar. Și am tot spus - Nu, nu este adevărat". 

Abia după ce Juan s-a uitat în oglinda retrovizoare a maşinii și-a dat seama că nu i-a dus niciodată pe copii la grădiniţă. Mama a găsit strada blocată și ofițerii de la fața locului nu i-au permis să se apropie de mașina familiei. În cei doi ani și jumătate care au trecut de la tragedie, Marissa spune că Juan a încercat să ducă o viață normală pentru ceilalți copii ai lor, dar și pentru ei înșiși.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » ''Am ucis bebelușii!'' Un tată, care şi-a uitat gemenii o zi întreagă în maşina fierbinte, a găsit iertare din partea soţiei, în SUA