Antena Meniu Search
x

Foto ”I s-au dat aripi de înger”. O tânără din Irlanda a murit după ce s-a îmbolnăvit brusc în vacanță în Praga

Un cuplu din Irlanda a mers în vacanţă la Praga pentru câteva zile de relaxare înaintea sărbătorilor de iarnă, însă totul s-a transformat în coșmar când femeia a început să se simtă rău. Daire Ni Heidhin, din Dundalk, Irlanda, a murit la un spital din capitala Cehiei unde a fost adusă de iubitul ei pentru că nu se simțea bine.

de Redactia Observator

la 02.12.2021, 15:35

Cu inima zdrobită, iubitul ei a postat un mesaj sfâșietor în memoria ”celei mai frumoase și mai dulci fete din lume”.

„Nu pot să cred nici măcar că scriu asta, mă simt de parcă sunt blocat într-un vis și nu pot să ies din el. Iubire, m-ai făcut cel mai fericit bărbat, așa cum nu am crezut vreodată că poate să fie cineva. Nu a existat un moment în timpul pe care l-am avut împreună în care să nu mă fi simțit cel mai norocos și mai iubit om din lume, chiar din prima clipă când ne-am privit unul pe celălalt. Te iubesc atât de mult și te voi iubi pentru totdeauna”, a spus el, potrivit Mirror.

Daire, în vârstă de 29 de ani, a fost o jucătoare de fotbal extrem de talentată și un membru iubit al echipei de femei Dundalk Young Ireland.

Tânăra a murit în timpul unei vacanțe cu iubitul ei, în Praga

Pe acelaşi subiect

„Îmi tremură mâinile și lacrimile îmi curg pe față în timp ce vă povestesc despre moartea bruscă a uneia dintre prințesele noastre. În această dimineață devreme, prietena și tovarășa noastră Daire a fost luată de la noi și i s-au dat aripi de înger. Suntem cu toții devastați pentru ea, familia și prietenii ei. Viața poate fi atât de crudă. Mult prea tânără pentru a ne părăsi. Fie ca familia ta să aibă puterea să treacă peste aceste câteva zile și să te trimită pe drumul tău spre rai”, a transmis clubul de fotbal, într-un comunicat.

”I s-au dat aripi de înger”. O tânără din Irlanda a fost doborâtă de boală în vacanță și a murit într-un spital din Praga

Facebook/Dundalk Young Ireland's

De asemenea, clubul i-a încurajat pe fanii Dundalk să ajute familia făcând o donație prin GoFundMe pentru a aduce trupul neînsuflețit al tinerei acasă. Campania GoFundMe a strâns până în prezent 19.000 de euro pentru a ajuta familia lui Daire cu costurile de repatriere și înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » ”I s-au dat aripi de înger”. O tânără din Irlanda a murit după ce s-a îmbolnăvit brusc în vacanță în Praga