Antena Meniu Search
x

Video Zăpadă și distracție la munte. La Rânca, copiii s-au întrecut la săniuș, în timp ce adulții s-au încălzit cu vin fiert la baza pârtiei

Distracţie cât cuprinde în cea mai înaltă staţiune din România. Turiştii veniţi la Rânca au ignorat frigul şi vântul puternic de la 1600 de metri altitudine şi au sărbătorit 1 decembrie afară, în zăpadă. Ziua Naţională a României le-a adus copiilor o vacanţă de cinci zile la munte. Zăpadă a fost destulă aşa că s-au distrat pe cinste la săniuș.

de Redactia Observator

la 01.12.2021, 20:17

Vezi și

Alex din București: ”Imi place deoarece ninge mult și îmi place să mă dau mai mult cu sania”.

Nu a fost vreme de plictiseală nici pentru cei mari. În aşteptarea tradiţionalei mese de 1 decembrie, s-au încălzit cu o cană de vin fiert la baza pârtiei.

Turist: ”Este foarte frumos, ne place, nu este atât de aglomerat, dar este zapadă și putem să ne relaxam și noi”.

Cine a avut răbdare şi a îndurat vântul puternic a fost răsplătit cu o masă pe cinste pregătită de cabanieri.

Pe acelaşi subiect

Cabanier: ”E aproape gata, mai avem puţin şi punem prăjeala, şi aşteptăm turiştii să vină să mănânce tradiţionala fasole cu ciolan. 16 34 Şi varză călită puţin murată şi tot cu ciolan şi cârnaţi prăjiţi ţăraneşti”.

Bucate tradiționale și pentru turiștii care au ajuns la Predeal

De zăpadă şi bucate tradiţionale au avut parte şi turiştii care au ajuns la Predeal. Clienţii au putut gusta din zecile de borcane pline ochi cu murături de toate felurile, înşirate pe mesele de lemn. În cinstea Zilei Naţionale, ospătarii au purtat o ţinută în ton cu sărbătoarea.

Roxana Tănase, administrator cabană: ”Sunt îmbrăcați îi ii, le-am pus și o eșarfă cu tricolorul pe care scrie Romania”.

Steagul tricolor a fost accesoriul purtat şi de turiştii ieşiţi la plimbare. ”La mulţi ani, români de pretutindeni! Vă iubim!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Zăpadă și distracție la munte. La Rânca, copiii s-au întrecut la săniuș, în timp ce adulții s-au încălzit cu vin fiert la baza pârtiei