Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o mamă își aruncă bebelușul abia născut în pădure și îl lasă să moară, în Anglia. „Am simțit că viața mea este doar haos”

O mamă care și-a abandonat bebelușul abia născut într-o pădure din Anglia, unde a murit, a fost găsită vinovată de crimă. Silipa Keresi este acuzată că și-a lăsat fiul să moară la poalele unui copac învelit într-un prosop, în martie 2020. Imaginile cu momentul în care femeia își abandonează bebelușul au apărut abia acum în presă.

de Redactia Observator

la 01.12.2021, 17:48

Momentul în care o mamă își aruncă bebelușul abia născut în pădure și îl lasă să moară, în Anglia. „Am simțit că viața mea este doar haos”
Momentul în care o mamă își aruncă bebelușul abia născut în pădure și îl lasă să moară, în Anglia. „Am simțit că viața mea este doar haos” - captura CCTV

O cameră de supraveghere a surprins-o pe Silipa Keresi purtându-și bebelușul înfășurat într-un prosop de la hotelul Fountain Court din Hythe, Hampshire, unde locuia la acea vreme, spre pădure, chiar înainte de ora 5:00 dimineața, pe 5 martie 2020. 

Bebelușul a fost găsit cu cordonul ombilical încă atașat, de o persoană care își plimba câinii. Autopsia a arătat că bebelușul a murit de frig.

Femeia de 38 de ani, care mai are patru copii, ar fi cerut un avort cu câteva luni înainte de naștere, dar i s-a spus că este prea târziu, potrivit unui declarații făcute la proces.După arestarea ei, ea le-a spus asistenților sociali că s-a simțit sub presiune după ce soțul ei a părăsit armata și că era îngrijorată de statutul ei de imigrare.

Bebelușul a murit de frig, abandonat într-un prosop lângă trunchiul unui copac

Pe acelaşi subiect

Femeia care și-a abandonat nou-născutul și l-a lăsat să moară este din Fiji. Ea a negat acuzațiile de pruncucidere și crimă, dar instanța din Winchester Crown Court a găsit-o vinovată.

Bebelușul a fost găsit de un bărbat care își plimba câinii.

„Joi, 5 martie, poliția a fost contactată de un bărbat pe nume Michael Dorsett. Găsise un copil înfășurat într-o pătură. Ieșise la plimbare cu câinele lui într-o pădure din Hythe, în New Forest. În timp ce mergea a văzut ceva la baza unui copac. Inițial a crezut că este un animal, dar când s-a dus la baza copacului a văzut un prosop plin de sânge. În cele din urmă a văzut fața și a știut că era vorba de un copil. A simțit că obrazul bebelușului Maliki era rece și nu avea nicio reacție. Bărbatul s-a întors acasă și a sunat la poliție, pe care a condus-o prin pădure la copilul care avea încă cordonul ombilical atașat”, se arată în declarația făcută la proces.

Femeia a negat acuzațiile de pruncucidere 

Keresi a spus instanței că era „stresată și deprimată” când a aflat că este însărcinată în 26 de săptămâni în noiembrie 2019 și nu i-a spus soțului ei.

„Am simțit că viața mea este doar haos”, a spus ea.

Curtea a aflat că soțul femeii, un soldat al Commonwealth-ului, a părăsit armata britanică în 2017. Prin urmare, familia și-a pierdut dreptul de a rămâne în Regatul Unit, nu primea beneficii de securitate socială, își pierduse locuința militară și locuia într-o cameră mică de hotel până la sfârșitul anului 2019.

Keresi a fost arestată preventiv și își așteaptă sentința.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Momentul în care o mamă își aruncă bebelușul abia născut în pădure și îl lasă să moară, în Anglia. „Am simțit că viața mea este doar haos”