Antena Meniu Search
x

Mamă din SUA, acuzată că a încercat să-și vândă bebelușul pe 500 de dolari. L-a abandonat când o angajată a unei bănci a refuzat "oferta"

O femeie din SUA a fost arestată după ce ar fi încercat să-și vândă copilul de un an pentru 500 de dolari, în fața unei bănci. În cele din urmă, l-a abandonat acolo.

de Redactia Observator

la 16.03.2024, 14:15

Mamă din SUA, acuzată că a încercat să-și vândă bebelușul pe 500 de dolari. L-a abandonat când un agajat al unei bănci a refuzat "oferta"
Mamă din SUA, acuzată că a încercat să-și vândă bebelușul pe 500 de dolari. L-a abandonat când un agajat al unei bănci a refuzat "oferta" - Putnam County Jail

Jessica Woods, în vârstă de 33 de ani, nu ar fi avut unde să locuiască în momentul în care i-a spus unei alte femei că ar putea să-i dea copilul de doar 18 luni, în schimbul unei sume de bani. Pe parcursul mai multor zile, mama ar fi fost văzută frecventând străzile din jurul unui bănci din Florida, potrivit Mirror.

A vrut să-și vândă copilul, apoi la abandonat

Personalul a recunoscut-o imediat, asta după ce a folosit baia din bancă pentru a schimba scutecul bebelușului. O angajat a fost cea care a povestit totul polițiștilor. Mai mult, ea a declarat că, în acea zi, în timp ce Jessica se afla la toaletă să-și schimbe fiica, a lovit copilul cu cotul și apoi a bătut-o.

Angajata care a făcut declarațiile șocante s-a întors a doua zi la muncă și a găsit-o pe femeie dormind pe stradă. De asemenea, copilul dormea lângă ea într-un cărucior de cumpărături, fără o pătură care să-i țină de cald. Femeia a întrebat-o dacă are nevoie de ajutor iar acela ar fi fost momentul în care mama i-ar fi cerut bani, în schimbul copilului.

Pe acelaşi subiect

„I-a spus angajatului că nu are nevoie de nimic, dar s-a oferit să vândă copilul pentru 500 de dolari. Când a refuzat să cumpere copilul, Woods a plecat, lăsându-și fiica în urmă”, a declarat poliția.

„Poți să ai bastardul”, ar fi spus femeia înainte de a pleca. 

A plecat și nu s-a întors după copil. Angajata băncii a fost cea care a sunat la poliție și a explicat întreaga situație de-a dreptul șocantă. De atunci, copilul a fost plasat în plasament, a declarat poliția într-un comunicat de presă. Mama a fost localizată și arestată pe 7 martie și dusă la închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Mamă din SUA, acuzată că a încercat să-și vândă bebelușul pe 500 de dolari. L-a abandonat când o angajată a unei bănci a refuzat "oferta"