Antena Meniu Search
x

Video Băiețel de 2 ani, luat de la o creșă din Ilfov cu vânătăi și zgârieturi pe față. Cel mic avea coșmaruri noaptea și a început să-și lovească brusc părinții

Un nou scandal de agresiune asupra unui copil, de data aceasta la o creşă din Ilfov. O mamă a descoperit zgârieturi și vânătăi pe corpul băieţelului ei de 2 ani. Mai mult, cel mic avea coșmaruri noaptea și a început să-și lovească părinții, semne că a fost la rândul lui bătut. Acum, la creşă este o anchetă, inclusiv a poliției.

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 15.03.2024, 14:00

Vezi și

Până în acest moment au fost deschise două anchete. Prima de către poliție și una de către Inspectoratul Școlar Județean. Reprezentanții inspectoratului au ajuns în această dimineață la grădinița din Dobroiești. Au început verificările și au discutat cu fiecare angajat în parte pentru a stabili dacă aceștia își desfășoară activitatea în mod corespunzător. 

Copilașul a ajuns acasă cu zgârieturi și vânătăi

Totodată, au deschis și eu un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului și au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere, pentru a stabili ce se întâmplă mai exact în sălile de clasă.

Cazul a ieșit la iveală după ce copilul în vârstă de 2 ani a fost luat de la cresă de către părinții acestuia, iar adulții au observat că cel mic prezintă zgârieturi la nivelul feței dar și la nivelul urechii. Totodată, la ureche dreaptă copilul avea o vânătaie.

Întrebate dacă a existat un accident în ziua respectivă, educatoarele au spus că nu s-a întâmplat nimic și că, cel mai probabil, băiatul s-a lovit singur. Părinții au început imediat demersurile, au făcut plângere la poliție, o cerere pentru eliberarea certificatului medico-legal și o cerere pentru conducerea instituției pentru a vedea imaginile de pe camerele de supraveghere. 

Nu le-au văzut până în acest moment, însă urmează să ajungă la creșă zilele următoare pentru a vizualiza acele imagini. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Băiețel de 2 ani, luat de la o creșă din Ilfov cu vânătăi și zgârieturi pe față. Cel mic avea coșmaruri noaptea și a început să-și lovească brusc părinții