Antena Meniu Search
x

Foto ''Mami, mi-e frică!'' Un copilaş de 3 ani a murit în braţele mamei, după ce o tornadă devastatoare le-a pus la pământ casa, în SUA

O mamă din Kentucky ţine acum doliu, după ce fiul ei de trei ani a murit în brațele sale. O tornadă puternică le-a distrus casa din Mayfield, sâmbătă, prinzând familia sub dărâmături.

de Redactia Observator

la 15.12.2021, 22:38

Un copilaş de 3 ani a murit în braţele mamei sale, după ce o tornadă puternică le-a pus la pământ casa
Un copilaş de 3 ani a murit în braţele mamei sale, după ce o tornadă puternică le-a pus la pământ casa - Facebook

Huda Alubahi a spus că s-a adăpostit într-un dulap împreună cu fiii ei, Jha'lil Dunbar, de 3 ani, și Julius Dunbar, de un an, când a sunat sirena de avertizare. Îi ținea pe ambii băieți în brațe. ''Nu mi-am văzut niciodată copilul de 3 ani pentru că fața mea nu putea să se întoarcă în acel sens. Am auzit copilul că a plâns, apoi s-a oprit. Așa că în acel moment am crezut că a dispărut. Dar nu a fost aşa''.

Țipetele lui Julius i-au condus pe salvatori la locația lor, iar familia a fost dusă la spital unde tatăl fiilor, William Dunbar, a informat-o pe Alubahi că fiul lor a murit în brațele ei. ''Aș fi vrut să-mi fi putut salva fiul'', a spus ea, reținându-și lacrimile.

Băiețelul de trei ani se numără printre cele cel puțin 88 de persoane care au fost ucise în timpul mai multor tornade care au zguduit cinci state americane și au provocat pagube în regiuni întregi weekendul trecut. Peste 100 de persoane rămân date dispărute.

Mama şi copilaşul de un an au scăpat ca prin miracol

Pe acelaşi subiect

Alubahi a spus că stătea în sufragerie cu Jha'lil și Julius când au sunat sirenele. Ea a vrut să se adăpostească la subsol, dar nu a avut timp să-și ducă familia acolo. ''Am auzit alerta și s-a întrerupt curentul. Copilul meu de 3 ani a spus: Mami, mi-e frică'', și-a amintit ea. ''De îndată ce am auzit un fel de zgomote ca de tren, i-am prins pe amândoi și am sărit în dulapul din baie. Până atunci, totul cădea peste noi.''

A fost nevoie de numeroși oameni, inclusiv de tatăl copiilor, pentru a scoate familia dintre dărâmături. Julius a fost salvat primul. A fost un miracol că acesta a scăpat nevătămat, în timp ce mama s-a ales doar cu un ochi vânăt. 

Alubahi a mai spus că cei doi câini ai familiei au supraviețuit tornadei, relatează Daily Mail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » ''Mami, mi-e frică!'' Un copilaş de 3 ani a murit în braţele mamei, după ce o tornadă devastatoare le-a pus la pământ casa, în SUA