Antena Meniu Search
x

Galerie foto „Mi-e frică. O să mă omoare!”. Angajata unui cazinou, mamă a doi copii, înjunghiată de iubit în apartamentul din New York

Un bărbat este acuzat de crimă, după ce o angajată a unui cazinou din New York, mamă a doi copii, a fost găsită moartă într-un complex de locuinţe din Bronx. Principalul suspect pentru crimă este chiar iubitul femeii.

de Redactia Observator

la 21.03.2022, 14:59

Bjana James, în vârstă de 37 de ani, a fost găsită într-una dintre clădirile complexului, iar medicii au declarat decesul la faţa locului. Anchetatorii au considerat cazul drept o omucidere. 

Sâmbătă, poliția din New York l-a arestat pe Nashan Walsh, în vârstă de 35 de ani, despre care se spune că ar fi fost iubitul femeii, și l-a acuzat de crimă, omor din culpă și deținere a unei arme în scopul uciderii altor persoane. 

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din New York a declarat că ofițerii au fost chemați la blocul de apartamente, unde locuiau atât Walsh, cât și James, sâmbătă la ora 02:38 și au găsit-o pe femeie „inconștientă, cu o rană tăiată la gât”

Doi copii au rămas orfani

Pe acelaşi subiect

Un cuțit, despre care presa americană a spus că a fost curăţat înainte, a fost găsit pe pieptul ei când a fost descoperită. Familia femeii a spus că a auzit ultima dată de ea miercuri, când a trimis un mesaj în care spunea că se teme pentru viața ei.  Sora mai mică a victimei a spus că i-a trimis un mesaj unui prieten spunându-i că iubitul ei „se comportă ciudat și țipă că cineva îi punea marijuana. Ea a spus „Mi-e frică. O să mă omoare!”, a spus sora acesteia.

Femeialasă în urmă doi copii, un fiu de 12 ani pe nume Junior și o fiică de opt ani pe nume Maya, care locuiau cu bunica lor la momentul morții mamei lor. Victima a lucrat la un cazinou din apropiere de Yonkers. Prietenii și familia au aprins lumânări în faţa apartamentului femeii, ca o formă de omagiu pentru victimă. „Era o persoană iubitoare. Și-a lăsat cei doi copii în urmă. Trebuie să mergem acum să dăm vestea copiilor ei. Nu credeam că se va întâmpla asta”, a spus vărul femeii.

Criminalitatea din New York a crescut vertiginos în 2022, comparativ cu datele înregistrate în 2021. Au fost 32 de crime în februarie, cu trei mai multe decât în ​​aceeași lună a anului trecut. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » „Mi-e frică. O să mă omoare!”. Angajata unui cazinou, mamă a doi copii, înjunghiată de iubit în apartamentul din New York