Antena Meniu Search
x

Mii de oameni revoltați după ce au observat aceste detalii în pozele de la nunta unei femei

O mireasă proaspăt căsătorită a observat un detaliu îngrijorător în fotografiile de la ziua nunții. Mireasa americană a împărtășit o serie de fotografii făcute în ziua sa cea mare, atenția fiind rapid atrasă de una din domnișoarele de onoare, brunetă, care sătea lângă mire.

de Redactia Observator

la 22.12.2022, 15:44

Într-o fotografie postată pe TikTok, cuplul fericit este văzut zâmbind unul lângă celălalt, dar domnișoara de onoare avea mâna înfășurată după brațul mirelui. Într-o altă fotografie făcută publică de mireasă, domnișoara de onoare este surpinsă ținându-l de mână pe mire, potrivit DailyMail.

Nu i-a spus nimeni că nu ea e mireasa?!!!!!” a scris o persoană în comentarii.

 „Gândurile mele sunt că fotograful încearcă să-ți spună ceva”, a scris altcineva.

Aș divorța”, a spus altul.

Pe acelaşi subiect

Videoclipul a adunat peste 18 milioane de vizualizări

Videoclipul a adunat rapid peste 18 milioane de vizualizări, dar contul de TikTok a fost acum șters. Într-un videoclip ulterior, mireasa a oferit o explicație pentru ceea ce se întâmplă în fotografiile ciudate alături de soțul ei. Bărbatul susține că domnișoara de onoare și-a pierdut echilibrul și era pe cale să cadă, așa că s-a oferit să o susțină.

Fotograful ne-a spus să facem o poză într-o ipostază amuzantă în timp ce eu și soția mea ne sărutam și ea a făcut-o și aproape că a căzut. Îmi pare rău că îi dezamăgesc pe toți cei care și-au dorit să fiu infidel, a spus el.

Dar alți utilizatori TikTok nu au putut crede că acest lucru este adevărat.

Dacă mi-aș fi pierdut echilibrul, aș fi apucat un braț, nu o mână. În plus, există mai multe ipostaze cu ei ținându-se de mână. Nu există probleme de echilibru acolo”, a scris o persoană.

Îmi pare rău, ea chiar îl ține de mână în timp ce voi vă sărutați?!?! Și o strânge pe spate, dragă. Cum ignorați toți acest lucru”, a spus altul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Mii de oameni revoltați după ce au observat aceste detalii în pozele de la nunta unei femei