Antena Meniu Search
x

Video Ecaterina și Ioan, un cuplu de seniori din Brașov, dezvăluie rețeta unei căsnicii trainice și fericite. Alături de alte 138 de cupluri, au sărbătorit nunta de aur

Cel puțin jumătate de secol de căsătorie. Pentru mulţi pare un adevărat test de rezistenţă. Este reușita pe care au sărbătorit-o aseară 139 de cupluri din Brașov, la o petrecere organizată de autorităţile locale.

de Redactia Observator

la 21.12.2022, 08:36

Vezi și

Ecaterina are 75 de ani. Ioan e cu doi ani mai în vârstă, iar de 57 de ani sunt o familie. Nu le-a fost uşor mereu, dar au găsit reţeta care s-a potrivit relaţiei lor. Şi asta le recomandă şi altora.

Ecaterina Vasiu, participantă: Să aibă răbdare multă și să se gândească totdeauna foarte bine ce pas face, asta e. Și, fără răbdare și înțelegere, nu se poate trece prin necazuri și nici prin fericire.

Ioan Vasiu, participant: Când iubești, nu-ți mai pasă. Am privit așa: a venit un necaz, tot răul e spre bine, lasă, că vine altul, ai de unde să te ridici.

Petrecerea pentru nunta de aur a fost organizată de autoritățile locale, pentru toate cuplurile din Brașov, care au împlinit 50 de ani de căsnicie între 2020 și 2022. Ultimele două astfel de sărbători nu s-au putut ține, din cauza pandemiei.

Pe acelaşi subiect

Seniorii dezvăluie secretul unei căsnicii de durată

139 de cupluri au sărbătorit, aseară. Două dintre ele au depăşit deja 60 de ani de căsnicie. Iar cuvântul pe care-l pronunță cel mai des mirii de aur este "răbdare".

"Trebuie să ai răbdare. Răbdare și să poți să ierți."

"Luați de la noi exemplu: răbdare și răbdare și răbdare și răbdare. Multă răbdare."

"Avem, avem multe, multe grele, pe care le-am depășit împreună.

Care e cel mai greu?

Nu pot să spun acum, nu pot să spun la televizor."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Ecaterina și Ioan, un cuplu de seniori din Brașov, dezvăluie rețeta unei căsnicii trainice și fericite. Alături de alte 138 de cupluri, au sărbătorit nunta de aur