Antena Meniu Search
x

Video Cerere în căsătorie cu bucluc: momentul în care bărbatul scapă inelul în apă, chiar în faţa iubitei. Cum a reacţionat femeia

Un bărbat din Florida, care urma să-şi ceară în căsătorie iubita, aproape că a distrus momentul atent plănuit. Emoţionat, tânărul a scăpat inelul în apă şi a fost nevoit să se arunce după el în apă, chiar înainte să îi pună întrebarea cea mare alesei inimii sale. Întreaga scenă a fost filmată, iar imaginile au ajuns pe TikTok. Videoclipul surprinde inclusiv răspunsul femeii.

de Redactia Observator

la 25.11.2022, 12:26

- Facebook

Un tânăr care spera să o ceară în căsătorie pe iubita sa într-un mod special, plin de romantism, a reuşit să transforme momentul într-unul care stârneşte râsete şi voie bună. Mai ales că totul s-a terminat cu bine, relatează Daily Mail. A convins-o să vină cu el, în largul Golfului Mexic, unde plănuia să-i ofere inelul şi să-i adreseze întrebarea cea mare. Doar că, din stângăcie sau copleşit de emoţii, a scăpat bijuteria în apă.

Cerere în căsătorie cu bucluc

Momentul a fost filmat, iar imaginile au ajuns pe TikTok, unde au strâns milioane de vizualizări şi mii de comentarii. Scott Clyne, în vârstă de 35 de ani, şi iubita lui, Suzie Tucker, de 32 de ani, se aflau la bordul unei ambarcaţiuni albe, alături de doi prieteni. Bărbatul pare să se pregătească să îngenuncheze, când scapă cutia cu inelul în apă. Fără să stea o secundă pe gânduri, sare în ocean să recupereze bijuteria înainte să se scufunde complet.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Am scăpat inelul în golf în timpul cererii în căsătorie", a scris Clyne în dreptul postării. Videoclipul arată şi deznodământul poveştii. După ce prietenii au avut o criză de râs, văzându-l pe bărbat în apă, emoţiile s-au mai detins, iar tânăra a răspuns cu un "Da" hotărât şi îi va deveni soţie partenerului său "neîndemânatic".

Se pregătesc de nuntă după 8 ani

Cei doi sunt împreună de opt ani şi s-au cunoscut pe o barcă, unde se aflau alături de aceiaşi doi prieteni care le-au fost martori şi acum. "Pur şi simplu iubim să navigăm. Nu pot să-mi imaginez cum altfel să o cer în căsătorie. Plănuisem întreaga seară, urma să luăm cina pe apă", mărturiseşte Clyne"Aveam inelul în buzunar, dar când am vrut să îl scot, colţul cutiei s-a blocat în material şi mi-a alunecat din mână, căzând în apă. După, totul a fost în ceaţă. M-am panicat şi am reacţionat imediat: m-am întins după cutie, să nu se scufunde. Nu mi-a păsat că o să cad în apă. Din fericire, am reuşit să recuperez inelul", adaugă el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Cerere în căsătorie cu bucluc: momentul în care bărbatul scapă inelul în apă, chiar în faţa iubitei. Cum a reacţionat femeia