Antena Meniu Search
x

”E ok să plângi!”, mesajul unui băiețel de 9 ani al cărui frate mai mare a murit înjunghiat de 64 de ori, în Anglia

Un băiețel al cărui frate mai mare a murit înjunghiat de 64 de ori, într-un atac brutal petrecut într-un orășel din Anglia, a scris o scrisoare sfâșietoare prin care imploră la încetarea crimelor. ”Opriți înjunghierile, risipesc vieți și irosește lumea”, a scris băiețelul.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 01.12.2021, 15:42

Adolescentul Taylor Black a fost înjunghiat de 64 de ori - inclusiv de 40 de ori în cap - în timpul unui atac brutal în orașul Durham, în februarie 2020. Fratele său mai mic, Shae, care tocmai a împlinit 9 ani, a fost extrem de afectat când mama lui i-a dat vestea devastatoare că Taylor a plecat în rai.

Criminalul lui Taylor, Nathan Costello, a fost condamnat pentru crimă la începutul acestui an.

Săptămâna aceasta, Shae și-a surprins mama, Lindsey Allison, când i-a înmânat o scrisoare emoționantă pe care a scris-o în memoria fratelui său. „Opriți înjunghierile, risipesc vieți și irosește lumea”, potrivit Daily Star.

”Dacă cineva a rănit fizic cu intenție pe altcineva, atunci e doar un bătăuș. Familiile vor suferi la fel de mult, la fel cum a suferit și familia mea, când fratele meu mai mare a fost rănit intenționat. (...) Este în regulă să plângi, să lași lacrimile să curgă și apoi să le ștergi și să fii așa cum cei dragi și-ar fi dorit să te vadă. Nu ar trebui să te sperii pentru că ei sunt mereu cu tine și trăiesc într-un loc sigur numit rai”, a scris copilul de 9 ani.

Pe acelaşi subiect

”E ok să plângi!”, mesajul unui băiețel de 9 ani al cărui frate mai mare a murit înjunghiat de 64 de ori, în Anglia

Lindsey Allison/Facebook

Mesajul scrisorii a copleșit-o pe mama tânărului ucis

Mama lui Shae a spus că a fost compleșită de emoție când fiul ei i-a înmânat scrisoarea și a citit-o, înainte de culcare.

El a spus „uite, mamă, am scris asta despre crimele cu cuțitul pentru că nu vreau ca altcineva să fie înjunghiat așa cum a fost Taylor, pentru că nu vreau ca familiile lor să fie triste ca ale noastre”.

„Shae e foarte închis și nu spune prea multe despre moartea lui Taylor, așa că pentru ca el să se gândească la asta singur și să-și noteze sentimentele, am fost tare mândră de el”, a spus mama lui Shae.

Unchiul tânărului înjunghiat s-a sinucis când a aflat detaliile morții lui Taylor

Taylor, în vârstă de 18 ani, studia informatica la universitate când a mers să-și viziteze familia într-un weekend, la casa familiei din Stockton-on-Tees, Durham. Acolo l-a întâlnit pe un prieten mai vechi, Nathan Costello, în vârstă de 32 de ani, care l-a atacat cu un cuțit.

În timpul procesului de crimă al lui Costello, Lindsey a suferit și mai multă tragedie după ce fratele ei, Niki Exley, și-a luat viața. Ea i-a găsit cadavrul la câteva zile după ce Costello a fost găsit vinovat și a spus că nu a putut face față cu ceea ce s-a întâmplat cu nepotul său.

Costello a fost găsit vinovat pentru crimă în iulie și a fost condamnat la închisoare pe viață.

„Ucigașul fiului meu și-a luat două vieți când a decis să-mi omoare fiul. A luat și viața fratelui meu. Niki era vulnerabil și nu cunoștea detaliile groaznice ale morții lui Taylor până când nu a citit despre asta online, în timpul procesului. I-ar asta l-a împins peste margine. Așa că a trebuit să-mi îngrop fratele după ce mi-am îngropat deja fiul. Nu știu ce am făcut ca să merit vreodată asta”, a spus Lindsey.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » ”E ok să plângi!”, mesajul unui băiețel de 9 ani al cărui frate mai mare a murit înjunghiat de 64 de ori, în Anglia