Antena Meniu Search
x

Durerea unor părinţi al căror bebeluş a murit după ce spitalul i-a trimis acasă de două ori, în Marea Britanie

Părinţii lui Tommy Hayes au vorbit despre durerea pierderii copilului lor de opt săptămâni, care a fost dus la spital de două ori, în Devon, Marea Britanie, înainte să moară.

de Redactia Observator

la 01.12.2021, 17:03

Fotografie ilustrativă cu un bebeluş aflat pe un pat
Fotografie ilustrativă - Shutterstock

Un bebeluş de opt săptămâni a fost trimis acasă de la spital de două ori în zilele dinainte să moară. Părinţii spun că paramedicii l-au dus pe Tommy la Spitatlul Torbay în două rânduri, pentru că se chinuia să respire.

Mama lui, Anya, în vârstă de 19 ani, nu a reuşit să îl trezească pe micuţ din somnul de dimineaţă şi a cerut ajutorul unei vecine, asistente. Însă în ciuda eforturilor acesteia, precum şi după manevrele de resuscitare făcute de paramedici, Tommy nu a fost salvat. 

Tatăl băiatului, Liam, în vârstă de 21 de ani, spune că fiul lui a fost trimis acasă de la spital de două ori, pentru că adormise. În plus spune că medicii nu i-au prescris niciun tratament, ci doar le-au dat un pliant. "A fost dus de paramedici de două ori la spital şi apoi a fost trimis acasă pentru că adormise. Ar fi trebuit să îl ţină mai mult acolo şi să îl trezească. Nu i-au dat niciun medicament sau vreun inhalator cu oxigen. Tot ce am primit a fost un pliant", a spus Liam.

Pentru că adormise, băiatul nu mai respira rapid

Pe acelaşi subiect

Cuplul, care mai are o fetiţă de 16 luni pe nume Bonnie, spune că băiatul s-a simţit rău cu o săptămână înainte să moară. "Anya a observat că respira ca şi cum încerca să tragă aer de mai multe ori deodată. Într-o zi eram la muncă şi mi-a trimis un video cu el".

Pe 15 noiembrie, Tommy a fost dus de urgenţă la spital. A fost diagnosticat cu bronşită. Dar pentru că a adormit, el şi mama lui au fost trimişi acasă. Însă li s-a promis că dacă starea se înrăutăţeşte îi vor da şi oxigen. Pe 18 noiembrie episodul s-a repetat. "Respira foarte greu şi foarte repede", a spus Liam. 

Anya a ajuns cu el la spital, însă bebeluşul a adormit din nou pe drum şi când a ajuns în faţa medicilor respiraţia nu mai era atât de rapidă. Femeia le-ar fi arătat videoclipul făcut mai devreme, însă a fost trimisă acasă.

Duminică dimineaţa, Tommy s-a trezit la ora 8, a mâncat şi s-a culcat la loc. Trei ore jumătate mai târziu, Anya s-a trezit instinctual şi l-a găsit pe băiat mort în pătuţul lui, scrie Mirror.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Durerea unor părinţi al căror bebeluş a murit după ce spitalul i-a trimis acasă de două ori, în Marea Britanie