Antena Meniu Search
x

"Nu am apucat să-i aud primele cuvinte sau să-i văd primii paşi”. Un tată din SUA condamnat după ce şi-a ucis brutal fiica de două luni izbind-o repetat de un perete

Un tată din Florida care și-a lovit în repetate rânduri copilul în vârstă de 7 săptămâni într-un perete a fost închis pe viaţă pentru crimă. Iniţial, bărbatul a mărturisit că şi-a scăpat copilului din greşeală, relatează Mirror.

de Aura Trif

la 21.04.2023, 11:34

Un tată din SUA condamnat după ce şi-a ucis fiica de o două luni aruncând-o repetat de un perete.
Un tată din SUA condamnat după ce şi-a ucis fiica de o două luni aruncând-o repetat de un perete. - Shutterstock

Steven Michael Strahm, în vârstă de 30 de ani, a fost condamnat la 23 de ani și jumătate pentru uciderea fiicei sale, Scarlet Blair Strahm. El a pledat vinovat de crimă de gradul doi și de abuz asupra copilului luna trecută.

Incidentul a avut loc în Florida în decembrie 2020

Scarlet a fost dusă de urgență la spitalul de sănătate al Universității din Florida de mama ei, Breeana Kilzer, după ce a văzut că copilul ei avea convulsii.

Medicii au confirmat că bebelușul suferea o hemoragie cerebrală, tatăl ei susținând inițial că „a scăpat-o din greșeală” în timp ce mama ei muncea. Bebelușul a fost internat în secția de terapie intensivă a spitalului pentru tratament, dar a murit în dimineața zilei de 3 ianuarie 2021.

Pe acelaşi subiect

Anchetatorii au stabilit că Steven Strahm şi-a izbit în mod repetat bebeluşul într-un perete înainte de a-l arunca pe cap, transformând acuzația inițială de abuz asupra copilului în crimă.

Mărturisirile sfâşietoare ale mamei

Înainte de pronunțarea sentinței, un avocat care reprezintă familia victimei a citit o declarație atribuită mamei copilului, în care spunea: „M-ai rupt. Mi-ai luat cea mai bună parte din mine și m-ai rupt”.

„Nu am să o mai aud niciodată chicotind. Nu am apucat să o privesc târându-se sau să-i aud primele cuvinte sau să o văd cum face primii pași. Ar trebui să aibă doi ani și jumătate acum și probabil să fie cea mai uimitoare persoană, dar nu voi știi niciodată", a adăugat mama copilaşului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Nu am apucat să-i aud primele cuvinte sau să-i văd primii paşi”. Un tată din SUA condamnat după ce şi-a ucis brutal fiica de două luni izbind-o repetat de un perete