Antena Meniu Search
x

Video "Am pielea de găină". Un copil de doi ani din Ploieşti a murit în braţele tatălui său, după ce a căzut de la etajul 4

Sfârşit dramatic, pentru un băieţel de doar doi ani din Ploieşti. Copilul a căzut de la etajul patru al unui bloc din nordul oraşului, după ce s-ar fi aplecat peste pervazul de la bucătărie. Tatăl a fost cel care a sunat după ajutor, însă manevrele de resuscitare ale medicilor au fost în zadar. 

de Cristi Georgescu

la 21.04.2023, 07:42

Vezi și

Băieţelul se afla în apartament, împreună cu tatăl său. La un moment dat, părintele l-ar fi pierdut din vedere pe cel mic, iar acesta ar fi aşezat două scaune în dreptul ferestrei, spun apropiaţii familiei. S-ar fi aplecat peste pervaz, iar de acolo a căzut în gol. Trupul fragil s-a prăbuşit pe caldarâmul din faţa blocului. 

A murit în braţele tatălui 

Vecină: E (n.r o tragedie), că e un copil. La doi ani şi jumătate e un copil!

Vecin: Vă spun că acum am pielea de găină. L-am văzut, că sunt vecin, eu stau la parter. Tragedie, ce să se fi întâmplat. Nu ştiu, stătea cu bunicii, aici. Mai mult de atât ce să spun.

Pe acelaşi subiect

În stare de şoc, chiar tatăl copilului a fost cel care a cerut ajutorul salvatorilor. La sosirea echipajelor, bărbatul îşi ţinea copilul în braţe, sperând până în ultima clipă într-o minune. O minune pe care însă medicii nu au mai putut-o face. 

Ruxandra Rădulescu, medic SAJ Prahova: S-au instituit manevrele de resuscitare, suport vital avansat, ne-am îndreptat spre spitalul Judeţean, cu manevrele în curs, dar din păcate, după o resuscitare de aproximativ o oră, copilul a fost declarat decedat.

Poliţiştii continuă acum cerecetarile, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs întreaga tragedie. sA fost deschis şi un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Am pielea de găină". Un copil de doi ani din Ploieşti a murit în braţele tatălui său, după ce a căzut de la etajul 4