Antena Meniu Search
x

Foto „Nu îi vedeai unul fără celălalt”. Un tânăr s-a sinucis la câteva ore după ce şi-a omorât prietenul într-un accident de maşină şi a fugit de la faţa locului

Un băiat de 17 ani s-a sinucis după ce şi-a ucis prietenul într-un accident de maşină. Vehiculul circula cu viteză mare în momentul evenimentului. Tânărul nu a mai putut fi salvat. Alături de cei doi băieţi se afla şi o fată de 18 ani.

de Redactia Observator

la 01.07.2022, 16:53

Tyler Zook şi Tyreese 'Ty' Smith
Un tânăr s-a sinucis la câteva ore după ce şi-a omorât prietenul într-un accident de maşină şi a fugit de la faţa locului - Gofundme

Incidentul a avut loc în Lancaster, Pennsylvania, în timpul nopţii. Maşina în care se aflau cei trei tineri circula cu viteză, după care a virat pe câmp, rostogolindu-se de mai multe ori. Tyreese ”Ty” Smith, în vârstă de 16 ani, a murit asfixiat, ca urmare a insuficienţei respiratorii cauzate de multiplele leziuni suferite în timpul accidentului. Maşina aparţinea tatălui tinerei, care a fost doar rănită.  Moartea adolescentului a fost considerată accidentală.

La mai puţin de două ore, tânărul s-a sinucis

Zook a fugit de la locul faptei şi la mai puțin de două ore şi-a luat viaţa. Medicii legişti au constat că moartea acestuia a fost o sinucidere.

Cei doi băieţi erau prieteni de 10 ani şi conform spuselor apropiaţilor erau „ca un spectacol de comedie”. De asemenea, făceau parte din echipa de fotbal Conestoga Valley Senior High School şi lucrau împreună la un restaurant fast-food de pe East Lincoln Highway.

Pe acelaşi subiect

„În mod normal, nu îi vedeai unul fără celălalt”, a amintit mama lui Smith, Bernice McKenyie, pentru Voice, relatează Daily Mail.

Apropiaţii celor doi sunt încă în stare de șoc după aflarea veştilor. Dina Henry, directorul sportiv al Conestoga Valley, a declarat că încă „încearcă să dea sens acestei situaţii”, iar moartea celor doi băieţi a provocat multă durere şi sentimente de groază. Conducerea şcolii a oferit sprijin şi suprot emoţional colegilor acestora.

Nu se ştie cine conducea maşina în timpul incidentului. Costurile funerare atât pentru Zook, cât şi pentru Smith au fost suportate de fundaţia GoFundMe şi au generat în total peste 36.000 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » „Nu îi vedeai unul fără celălalt”. Un tânăr s-a sinucis la câteva ore după ce şi-a omorât prietenul într-un accident de maşină şi a fugit de la faţa locului