Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Un accident tragic”. O tânără care abia îmbrăcase rochia de mireasă a murit în luna de miere, după ce a căzut din mașinuța de golf în care se afla, în Australia

Un tragic accident și un sfârșit cumplit pentru o proaspătă mireasă. Cea mai frumoasă perioadă din viața ei a dus la sfârșitul ei.

de Monica Palade

la 22.06.2022, 15:50

Marina Hanna s-a căsătorit cu iubitul ei, Robbie Morgan, pe 11 iunie, în Sydney. Iar cei doi au plecat în luna de miere în Insula Hamilton. Doar că fericirea lor s-a sfârșit când femeia a căzut dintr-o mașinuță de golf și a murit pe loc, luni după-amiaza.

A murit în luna de miere

Femeia era pasageră în vehicul, care era condus de soțul ei. Investigațiile inițiale au arătat că bărbatul făcea o întoarcere, după ce bateria a început să se descarce. În timpul virajului, mașinuța s-a rostogolit pe o parte. Poliția spune că erau montate centurile de siguranță, dar Marina Hanna nu o purta pe a ei în momentul accidentului. „Nu există indicii că s-a consumat alcool sau de conducere periculoasă. A fost un accident tragic”, a spus inspectorul interimar Anthony Cowan.

Cei care au sosit primii la fața locului au încercat să îi acorde primul ajutor cu câteva minute înainte de sosirea paramedicului insulei, dar tânăra nu a mai putut fi salvată. Mașinuțele de golf alimentate cu baterii sunt principala formă de transport pe Insula Hamilton, iar ofițerul de pe ambulanță, Graeme McIntyre, a recunoscut că accidentele sunt frecvente. „Sunt un tip de vehicul complet diferit de condus”. Acesta a mai spus că dealurile și drumurile înguste de pe Insula Hamilton fac mașinuțele greu de manevrat.

Vestea morții i-a șocat pe apropiați care au scris mesaje de condoleanțe pe paginile lor de Facebook.„Abia i-am filmat nunta, era atât de fericită că în sfârșit s-a căsătorit”, „Mireasa și mirele nostru. Dumnezeu să îți odihnească sufletul frumos”. Prietenii apropiați ai Marinei au descris-o ca fiind „uimitoare, nostimă, capricioasă și iubitoare ființă”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » "Un accident tragic”. O tânără care abia îmbrăcase rochia de mireasă a murit în luna de miere, după ce a căzut din mașinuța de golf în care se afla, în Australia