Antena Meniu Search
x

Foto Cele mai bune prietene, izbite mortal de o maşină după o zi la mare. Fetele fuseseră admise la o facultate din Anglia

Două tinere de 18 şi 19 ani, cele mai bune prietene, au pierit împreună pe "drumul morţii", la capătul căruia rudele şi apropiaţii aştern acum lacrimi de durere şi îşi poartă doliul. Destinul fetelor s-a frânt violent, într-un accident de maşină care s-a petrecut vinerea trecută, pe o şosea din Lincolnshire. Lara şi Jennifer erau în drum spre casă, după o zi de vis petrecută la plajă, când accidentul dintre un Peugeot negru şi un autoturism Vovlo de aceeaşi culoare a avut loc.

de Redactia Observator

la 22.06.2022, 12:57

Încă o tragedie în cea mai caldă zi din an din Anglia. O mulţime de oameni au venit să aducă un ultim tribut celor două fete ucise într-un accident rutier cumplit. Jennifer Woodhouse, de 18 ani, şi Lara Meldrum, cu un an mai în vârstă, erau cele mai bune prietene. Nici măcar moartea nu le-a putut despărţi, răpindu-le vieţile în acelaşi timp. Maşina lor a fost izbită necruţător de un alt autoturism, în timp ce se întorceau acasă după o zi superbă de plajă, petrecută la malul mării. Potrivit Daily Star, mergeau pe drumul A158 din Lincolnshire, când autoturismul a fost făcut zob.

Moartea celor două prietene i-a lăsat pe părinţi cu inimile zdrobite

Echipajele de intervenţie au ajuns la locul accidentului şi au apucat să le acorde fetelor primul ajutor. Din nefericire, ambele au murit fără să apuce să-şi spună ultimele dorinţe. Poliţiştii au deschis o anchetă şi încă aşteaptă declaraţii ori imagini surprinse de camerele de bord ale eventualilor martori. Lara şi Hennifer se înţelegeau de minune şi urmau să înceapă studiile la Universitatea Sheffield Hallam, unde erau deja admise. Familiile lor au rămas cu un gol imens în suflet, părinţii îndoliaţi încercând în zadar să exprime în cuvinte cât de mult le iubeau pe cele două tinere.

"Era o forţă a naturii, frumoasă, cu inima bună, muncitoare, empatică şi grijulie. O tânără femeie care avea toată viaţa înainte", spun rudele lui Jennifer. "Era steluţa noastră de aur. Suntem privilegiaţi că am avut-o în viaţa noastră. Era atât de amuzantă, cu un simţ inteligent al umorului care nu dădea greş niciodată. Avea simţul dreptăţii şi valori morale puternice, după care se ghida. Pur şi simplu iubea oamenii şi credea în ei. Era o explozie de energie, ne făcea prăjituri, dansa, picta ... Adora să se joace cu Kevin, câinele ei. Trăia viaţa la maximum şi privea cu încredere spre viitor. Mereu avea planuri, strângea bani pentru călătorii ori ca să-şi ia o maşină. Ştia ce vrea şi lupta pentru asta", au adăugat ei, în lacrimi.

Şi familia Larei plânge pierderea fiicei mult-iubite: "Prietene până la capăt. Lara iubea distracţia. Avea un fel de-a fi plin de compasiune, care ajungea la sufletele tuturor. N-am mai auzit de nimeni care să aibă atât de mulţi "cei mai buni prieteni" în toată ţara, în ciuda distanţei cere îi despărţea. Ne va fi dor de serile când venea şi se arunca la noi în pat, să ne povestească ce a mai făcut. Când ne fura telefoanele şi ne făcea poze fără să ştim. Îi vom simţi lipsa atât de mult!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Cele mai bune prietene, izbite mortal de o maşină după o zi la mare. Fetele fuseseră admise la o facultate din Anglia