Antena Meniu Search
x
LIVE

O femeie a avut parte de o descoperire înfiorătoare atunci când a început să mănânce dintr-un hamburger. „Un incident nefericit”, au declarat reprezentanţii companiei din Bolivia

O femeie a avut parte de o descoperire de-a dreptul şocantă, atunci când a început să mânânce dintr-un hamburger. La un moment dat, aceasta a conştientizat că mestecă un deget uman.

De Monica Palade la 17.09.2021, 23:21
O femeie a avut parte de o descoperire înfiorătoare atunci când a început să mănânce dintr-un hamburger. „Un incident nefericit”, au declarat reprezentanţii companiei din Bolivia - Facebook

Estefany Benitez din Bolivia a postat pe Facebook clipuri şi imagini cu degetul uman găsit, după ce îşi cumpărase hamburgerul de la restaurantul său preferat de fast-food. Incidentul a avut loc la magazinul Hot Burger din orașul Santa Cruz de la Sierra, la începutul acestei săptămâni.

Estefany muşcase bine şi mestecase de mai multe ori înainte de a face descoperirea tulburătoare. „La un momnet dat, am mestecat un deget”, a spus ea pe Facebook alături de imagini și videoclipuri care susțin afirmația ei. Clipul a devenit în scurt timp viral.

„Iată-ne la magnificul Hot Burger, unde un deget a ajuns în burgerul meu”, a spus ea într-un videoclip care a fost deja vizionat de peste 60.000 de ori. În videoclip, un reprezentant Hot Burger a explicat că hamburgerii ajung la magazin pre-pregătiți și „nu nu s-a mai întâmplat așa ceva până acum”.

Un incident nefericit

Pe acelaşi subiect

„Vă rog să-mi spuneți ce doriți și vă vom oferi”, a oferit reprezentantul. Benitez a spus că o reprezentantă a fast-foodului s-a oferit să închidă restaurantul în timp ce ea era încă acolo, dar „a continuat să servească clienții de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic”.

După ce postarea ei a fost larg distribuită pe rețelele de socializare, un purtător de cuvânt al Hot Burger a numit problema „un incident nefericit” și a explicat că un muncitor își pierduse o parte din degetul arătător în timp ce pregătea carnea.

Edson Claure, directorul Forței Speciale de Combatere a Criminalității din Poliția Națională, a confirmat presei locale că un angajat al companiei a pierdut o parte din deget la locul de muncă.

Între timp, vice-ministrul apărării drepturilor utilizatorilor și consumatorilor din Bolivia a decis închiderea temporară a sucursalei și impunerea unei amenzi companiei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » O femeie a avut parte de o descoperire înfiorătoare atunci când a început să mănânce dintr-un hamburger. „Un incident nefericit”, au declarat reprezentanţii companiei din Bolivia

Breaking News

Austria spune "nein" României în Schengen. Datele Vienei privind imigrația ilegală via România,...

Austria spune "nein" României în Schengen. Datele Vienei privind imigrația ilegală via România, contrazise de FRONTEX