Antena Meniu Search
x

O femeie a avut parte de o descoperire înfiorătoare atunci când a început să mănânce dintr-un hamburger. „Un incident nefericit”, au declarat reprezentanţii companiei din Bolivia

O femeie a avut parte de o descoperire de-a dreptul şocantă, atunci când a început să mânânce dintr-un hamburger. La un moment dat, aceasta a conştientizat că mestecă un deget uman.

de Monica Palade

la 17.09.2021, 23:21

O femeie a avut parte de o descoperire înfiorătoare atunci când a început să mănânce dintr-un hamburger. „Un incident nefericit”, au declarat reprezentanţii companiei din Bolivia - Facebook

Estefany Benitez din Bolivia a postat pe Facebook clipuri şi imagini cu degetul uman găsit, după ce îşi cumpărase hamburgerul de la restaurantul său preferat de fast-food. Incidentul a avut loc la magazinul Hot Burger din orașul Santa Cruz de la Sierra, la începutul acestei săptămâni.

Estefany muşcase bine şi mestecase de mai multe ori înainte de a face descoperirea tulburătoare. „La un momnet dat, am mestecat un deget”, a spus ea pe Facebook alături de imagini și videoclipuri care susțin afirmația ei. Clipul a devenit în scurt timp viral.

„Iată-ne la magnificul Hot Burger, unde un deget a ajuns în burgerul meu”, a spus ea într-un videoclip care a fost deja vizionat de peste 60.000 de ori. În videoclip, un reprezentant Hot Burger a explicat că hamburgerii ajung la magazin pre-pregătiți și „nu nu s-a mai întâmplat așa ceva până acum”.

Un incident nefericit

Pe acelaşi subiect

„Vă rog să-mi spuneți ce doriți și vă vom oferi”, a oferit reprezentantul. Benitez a spus că o reprezentantă a fast-foodului s-a oferit să închidă restaurantul în timp ce ea era încă acolo, dar „a continuat să servească clienții de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic”.

După ce postarea ei a fost larg distribuită pe rețelele de socializare, un purtător de cuvânt al Hot Burger a numit problema „un incident nefericit” și a explicat că un muncitor își pierduse o parte din degetul arătător în timp ce pregătea carnea.

Edson Claure, directorul Forței Speciale de Combatere a Criminalității din Poliția Națională, a confirmat presei locale că un angajat al companiei a pierdut o parte din deget la locul de muncă.

Între timp, vice-ministrul apărării drepturilor utilizatorilor și consumatorilor din Bolivia a decis închiderea temporară a sucursalei și impunerea unei amenzi companiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » O femeie a avut parte de o descoperire înfiorătoare atunci când a început să mănânce dintr-un hamburger. „Un incident nefericit”, au declarat reprezentanţii companiei din Bolivia