Antena Meniu Search
x

Galerie foto Descoperire tulburătoare într-o casă: Trei fetiţe au fost găsite moarte, iar mama lor este principala suspectă de crimă, în Noua Zeelandă

Descoperire de-a dreptul tulburătoare: Trei fetiţe, de doi şi şase ani, au fost găsite fără viaţă într-o casă din Timaru, Noua Zeelandă.

de Monica Palade

la 17.09.2021, 18:00

Vinovată de moartea gemenelor Maya şi Karla şi a surorii lor mai mari, Liane, se face chiar mama lor, Lauren Dickason, 40 de ani, care este acuzată de crimă. Poliţiştii nu caută un alt suspect în legătură cu moartea lor, iar femeia urmează să fie adusă în faţa curţii, sâmbătă dimineaţa.

O examinare criminalistică a fost efectuată pe scară largă la locul faptei, în Timaru, dar deocamdată, poliţiştii nu au dezvăluit natura rănilor suferite de fetiţe. Serviciile de urgență au descoperit scena cumplită după ce au fost solicitate în jurul orei 22:00, joi seară.

Tatăl copilelor, în stare de şoc

Personalul a relatat că soțul lui Lauren, Graham, s-a întors acasă și el a găsit cadavrele fetelor. Vecinii au declarat presei locale că au auzit un bărbat „plângând și jelea” în afara casei, înainte de sosirea poliției, spunând „se întâmplă asta cu adevărat?”

„L-am întrebat dacă este bine. El nu ne-a răspuns și țipa și plângea isteric”, a spus vecina Karen Cowper. Se pare că atât Lauren, cât și Graham Dickason, sunt medici. Inspectorul Scott Anderson a spus că familia sosise recent din Africa de Sud. „Ancheta asupra acestei tragedii este încă în stadii incipiente, dar putem confirma că nu există alt suspect în legătură cu moartea celor trei copii”, a spus poliţistul, vineri, înainte ca Lauren Dickason să fie acuzată.

Anderson a mai precizat că mama a fost internată în spital, într-o stare stabilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Descoperire tulburătoare într-o casă: Trei fetiţe au fost găsite moarte, iar mama lor este principala suspectă de crimă, în Noua Zeelandă