Antena Meniu Search
x

Galerie foto O femeie din Argentina, care şi-ar fi otrăvit soţul şi fiul vitreg cu antigel, prinsă după istoricul căutărilor din telefon

O femeie din Argentina, care şi-ar fi otrăvit soţul şi fiul vitreg de numai nouă ani cu antigel, a fost prinsă după ce poliţiştii i-au verificat istoricul căutărilor de pe telefon. Ea i-ar fi introdus partenerului său substanţa în sucul de portocale, iar procurorii cred că femeia a folosit aceeaşi metodă pentru a-l ucide pe copilul bărbatului, în 2019, potrivit Mirror

de Redactia Observator

la 30.11.2022, 12:32

Karen Leylen Oviedo, o femeie din Argentina, a fost acuzată că și-a otrăvit soţul și fiul vitreg, în vărstă de nouă ani, cu antigel. Ea ar fi introdus etilenglicol în suc de portocale și l-ar fi forțat pe partenerul său, Rolando Angel Aquino, să-l bea. Procurorii cred că tânăra a folosit aceeași metodă pentru a-l ucide pe fiul lui bărbatului, Elian, în 2019.

Poliția a arestat-o pe femeie după ce a găsit o sticlă de antigel pe jumătate folosită în casa sa din Mendoza, după moartea soţului ei, în 2021. Când i-au verificat telefonul, ei au găsit în istoricul de căutări sintagmele "care este cea mai mortală otravă", "cum să ucizi cu otravă" și "cum să ștergi istoricul de căutare". Procurorul Claudia Rios a descris probele drept "covârșitoare". 

Femeia a spus că soţul său lua medicamente pentru "nişte pete de pe piele"

Paramedicii l-au găsit pe Aquino prăbușit pe podeaua casei sale, după ce Karen a sunat la poliţie. El a murit în spital, două zile mai târziu, iar autopsia a dezvăluit că i se administrase etilenglicol. O sursă apropiată anchetei a declarat pentru presa locală că suspecta i-a spus că "soțul ei se simțea rău de câteva zile și lua medicamente pentru nişte pete de pe piele".

Pe acelaşi subiect

"Când am rugat-o să-mi spună ce medicament ia, nu a știut să precizeze, iar când i-am cerut să arate sticla, a spus că femeia de serviciu a aruncat-o", a transmis aceeaşi sursă. 

Când anchetatorii au interogat femeia de serviciu care lucra pentru inculpată, ea a mărturisit că a văzut-o pe Karen amestecând o substanță într-un suc de portocale, după care a insistat că soțul ei trebuie să îl bea. 

Femeia se confruntă cu acuzația de dublă omucidere și riscă închisoarea pe viață, dacă va fi găsită vinovată. Procesul este încă în desfășurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Mapamond » O femeie din Argentina, care şi-ar fi otrăvit soţul şi fiul vitreg cu antigel, prinsă după istoricul căutărilor din telefon