Antena Meniu Search
x

O femeie a ajuns la spital după ce a atins un „servețel otrăvit” care era agățat de ușa mașinii, în Texas

O femeie a ajuns la spital, unde a fost internată, după ce a atins un „șervețel otrăvit” în urma unei cine aniversare, la un restaurant din Texas.

de Maria Dogaru

la 22.08.2022, 11:53

Erin Mims, din Houston, Texas, proprietara unui salon de coafură, și-a sărbătorit ziua de naștere marți după-amiază alături de soțul ei, când a atins un șervețel care părea să fie otrăvit, relatează Mirror

Femeia a atins un șervețel care era atârnat de ușa mașinii

Când cuplul a părăsit restaurantul și s-a îndreptat spre mașină, pe una dintre uși era atârnat un șervețel. Femeia spune că în aproximativ cinci minute de la atingerea șervețelului, întregul braț a început să se simtă amorțit, nu putea respira și inima îi bătea frenetic.

 Aceasta a aruncat șervețelul și nu s-a gândit prea mult la el, deschizând ușa cu vârful degetelor. Ea l-a întrebat pe soțul ei dacă a pus șervețelul acolo, dar nu a făcut-o. Erin s-a întors apoi la restaurant și s-a spălat pe mâini înainte de a se urca înapoi în mașină. Cu toate acestea, ea a susținut că a început să simtă furnicături în degete și apoi simptomele s-au agravat progresiv.

Pe acelaşi subiect

"Peste cinci minute, tot brațul meu a început să mă furnice și să se simtă amorțit. Nu puteam să respir. Am început să am frisoane, mă durea pieptul, inima îmi bătea foarte repede", a spus femeia.

Soțul ei a condus-o apoi la cel mai apropiat spital, unde medicii au efectuat analize de sânge și un tomograf. Doctorul i-a spus că nu există suficientă substanță în sistemul ei pentru a determina ce este, dar s-a dovedit a fi o încercare de otrăvire. 

"Tot ce am putut face a fost să mă gândesc la bebeluşii mei. A fost cel mai înfricoșător moment din viața mea", a adaugat Erin.

Mai multe persoane au avut parte de întâmplări similare 

De când și-a împărtășit povestea îngrijorătoare pe rețelele de socializare, au existat mai multe comentarii care sugerează că situaţii similare s-au întâmplat și altor persoane, deși acest lucru nu a fost verificat.

Între timp, expertul local în controlul otrăvirilor Mark Winter de la Centrul de Otrăvire din Southeast Houston a spus că simptomele descrise de Erin se potrivesc cu sute de otrăvuri. Alte persoane de pe rețelele de socializare au spus însă că Erin nu a fost otrăvită și, în schimb, a suferit un atac de panică, deoarece a spus în videoclip că este germafobă.

Cu toate acestea, Erin a spus că „nu-i pasă de ceea ce cred oamenii” și a vrut doar ca alții să nu atingă un șervețel dacă văd unul. „Fizic, sunt bine, dar emoțional, mental, nu sunt. Nici măcar nu vreau să merg nicăieri singură”, a declarat Erin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » O femeie a ajuns la spital după ce a atins un „servețel otrăvit” care era agățat de ușa mașinii, în Texas