Antena Meniu Search
x

Galerie foto O femeie din UK a aflat că mai are doar câteva săptămâni de trăit, în urma unor dureri de stomac. Verdictul şocant oferit de medici

O mamă de doar 33 de ani din UK a mers la medic pentru nişte analize în urma unor dureri puternice de stomac. Acolo, medicii i-au spus că nu trebuie să-și facă griji, aflând mai târziu că are cancer pancreatic în faza terminală și câteva săptămâni de trăit. 

de Aura Trif

la 13.05.2023, 12:50

Danielle Connor, în vârstă de 33 de ani, din Edinburgh, a început să sufere de o durere de spate și dureri abdominale în ianuarie anul acesta. Când a început să îşi piardă pofta de mâncare și mergea des la baie și-a sunat medicul care i-a spus că este posibil să aibă toxiinfecție alimentară, indigestie sau ulcer, relatează Mirror.

Câteva zile mai târziu, s-a simţit din ce în ce mai rău și a fost transportată de urgență la spital, unde i-a fost găsit un chist la pancreas.

Analizele au constatat că era vorba despre cancer pancreatic

Cea mai bună prietenă a ei, Nicola MacDonald, a spus că Danielle și familia ei au „inima frântă”.

Pe acelaşi subiect

„Îmi amintesc când m-a sunat să-mi spună că este o tumoare și că ar putea fi canceroasă, a fost externată dar i s-a dat zilnic un ”cocktail” de medicamente pentru a vedea cum evoluează lucrurile”, a spus Nicola.

„Două săptămâni mai târziu, a avut o consultație la Western General, eu, Rob, mama și tatăl ei am fost cu toții acolo pentru sprijin, dar i s-a spus că are cancer pancreatic în stadiul trei. A fost sfătuită să treacă prin cel mai puternic tratament de chimio la care ar putea face față. Din păcate, Danielle a putut rezista doar la două şedinţe de chimio, deoarece se simțea atât de rău încât a sfârşit cu o infecție și un abces la ficat care necesita drenaj. A fost supusă unei tomografii în urmă cu trei săptămâni și atunci i s-a spus că tumora a crescut și că abcesul a devenit de două ori mai mare. Danielle nu a putut continua cu chimio, deoarece nu avea puterea în corpul ei, iar pe 2 mai oncologul ei ne-a spus că cancerul ei este în stadiu terminal și că timpul ei acum este prețios. Nu puteau face nimic pentru a o salva, așa că s-a întors acasă de la spital pentru a primi îngrijiri, înconjurată de familia ei", a mărturisit Nicola.

Danielle a creat un Instagram pentru a-și împărtăși experienţa și pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la cancerul pancreatic. Ea speră să-i motiveze pe alții să urmeze controale de sănătate frecvente dacă experimentează simptome similare.

„Timpul meu acum este prețios și îmi petrec timpul care mi-a mai rămas cu familia și prietenii și să-mi umplu zilele cu propriile mele dorințe și cu ceea ce mă face fericită”, a spus Danielle în cea mai recentă postare de pe reţelele sociale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O femeie din UK a aflat că mai are doar câteva săptămâni de trăit, în urma unor dureri de stomac. Verdictul şocant oferit de medici