Antena Meniu Search
x

Și-a ucis soția și fiica de 12 ani, după ce a aflat că femeia îl înşală. Bărbatul din UK crede că avea dreptul să-și omoare copilul, pentru că era "proprietatea lui"

Cutremurător! Un bărbat de 47 de ani și-a ucis soția și fiica de doar 12 ani, după ce femeia l-a amenințat că va divorța de el. După ce și-a ucis familia, a încercat să-și ia viața, însă a fost găsit de polițiști.

de Redactia Observator

la 12.05.2023, 21:58

Și-a ucis soția și fiica de 12 ani, după ce a aflat că femeia îl înşală. Bărbatul crede că are dreptul să-și omoare copilul, pentru că era "proprietatea lui"
Și-a ucis soția și fiica de 12 ani, după ce a aflat că femeia îl înşală. Bărbatul crede că are dreptul să-și omoare copilul, pentru că era "proprietatea lui" - Suffolk Police

Poliția a găsit cadavrul lui Jillu Nash, în vârstă de 43 de ani, și al fiicei sale Louise, care suferea de autism, în casa lor din Great Waldingfield, Sudbury, Suffolk, în septembrie anul trecut. Peter Nash, în vârstă de 47 de ani, a fost găsit plin de sânge și ținând în mână un cuțit. Avea mai multe răni provocate prin înjunghiere, pe care acesta și le-a făcut singur. Bărbatul a încercat să-și ia viața după ce și-a ucis familia, relatează Mirror.

Și-a ucis soția și fiica, apoi a încercat să-și ia viața

Când a refuzat să înmâneze cuțitul autorităților, a fost lovit de agenți și dus la spital, acolo unde a stat internat timp de cinci săptămâni. La începutul procesului, în instanță s-a spus că soția bărbatului ar fi avut o relație cu un coleg de muncă și că plănuia să-și părăsească soțul. Speriat că soția l-ar putea părăsi, a ales să o ucidă, pentru a se asigura că dacă el nu o are, nu o mai poate avea nimeni. Așa că, orbit de gelozia, a sugrumat-o pe femeie, apoi i-a îndesat un tricou în gură. 

Nu s-a mulțumit doar cu atât, iar după ce și-a omorât soția, i-a curmat viața și fiicei sale de 12 ani, după ce a înjunghiat-o în abdomen.

Pe acelaşi subiect

S-au căsătorit în 2009, iar stresul și tensiunile acelei relații au fost, fără îndoială, agravate de faptul că Peter Nash și-a pierdut locul de muncă prin concediere în 2020”, a spus David Josse KC, avocat. 

După o ceartă mai aprinsă, bărbatul i-a reproșat femeii că aceasta l-a înșelat. 

Când a sugerat că l-a înșelat de aproximativ patru luni, ea l-a corectat și i-a spus că sunt opt luni”, a continuat  David Josse

Peter și-a sugrumat soția timp de aproximativ zece minute după ce acesta a văzut mai multe poze în care femeia apărea în compania altui bărbat. Declarațiile bărbatului sunt însă revoltătoare. El a spus în fața instanței că nu crede că ceea ce a făcut este de fapt o crimă. El este de părere că a „omorât-o legal” pe Louise, fiica lui, pentru că aceasta era „proprietatea” lui și a făcut-o pentru a o proteja, deoarece nu avea încredere în nimeni altcineva care să aibă grijă de ea. 

După ce și-a sugrumat soția și și-a îndesat un tricou în gură, Nash a încercat să umple casa cu gaz, pentru a se sinucide. Când acest lucru a eșuat, el a înjunghiat pe Louise și pe el însuși de mai multe ori, înainte ca să fie descoperiți de poliție.

El a fost arestat preventiv și urmează să fie condamnat pe 17 mai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Și-a ucis soția și fiica de 12 ani, după ce a aflat că femeia îl înşală. Bărbatul din UK crede că avea dreptul să-și omoare copilul, pentru că era "proprietatea lui"